Magnanni Skor Online

0 träffar

Magi från Magnanni skor

Magnanni skor är det eleganta valet för den moderna mannen. Utforska en kollektion med skor som bjuder på så väl förstklassiga material som en tidlös design.

Anrikt skomärke med spanska rötter

Magnanni är modemärket som föddes i Spanien 1954 med drömmen om att genom ett stort hantverkskunnande skapa stilfulla herrskor. Magnanni representerar en preppy look vilket även återspeglas i skornas sobra detaljer. Det här är ett modemärke som än i dag bjuder på en tidlös och elegant stil. Magnanni sko är ett måste i modegarden. Skorna, som gärna bärs i kombination med en kostym, skapar ett exklusiv intryck. På Footway finns skor i färgställningar som mörkbrunt och svart. Kollektionen från Magnanni rymmer även enkla men eleganta boots i mjuk läder. Hitta looken för dig i årets mest stilsäkra skomode från Magnanni.

Magnanni skor för vardag och fest

Skorna från Magnanni tillverkas i material som ger en exklusiv känsla. Söker du en sko att bära på jobbet? Satsa gärna på Magnanni Loafers är en eller en klassisk skomodell med spetsig tå. Med Magnanni Spaylima Catania får du en exklusiv look som också är stilig liksom stilsäker. Den populära skon passar att bära i en rad olika sammanhang och är lätt att kombinera med olika typer av byxor. Eller varför inte satsa på en svart lacksko med snörning och enkel klack? Upptäck skor från Magnanni i en rad olika utföranden på Footway. Självklart passar även dessa snygga skor att bära till fest.

Mjuk mocka och läder

Letar du efter en sko i borstad mocka? Då ska du ta en titt i Magnanni breda utbud. Skomärket har många olika modeller att bjuda på, till exempel modeller med enkel snörning. Välj till exempel bland modeller i olika bruna nyanser. Eller varför bära dessa mjuka skor i kombination med ett par raka byxor med smala ben för att accentuera skornas vackra design. Stilen är både elegant och tidlös, perfekt för alla oss som vill sätta skorna i centrum. Alla skor från kvalitetsmärket Magnanni skor görs av exklusivt läder från Europa. Det är är skor som definitivt kommer att bli en favorit under lång tid framöver.

Magnanni skor online på Footway

Beställ dina nya lågskor från Magnanni bekvämt och enkelt här på Footway. Det spanska kvalitetsmärket Magnanni har modeller i många olika färger, material och modeller, vilken blir din favorit? När du beställer skor på Footway ingår dessutom alltid snabb leverans, fri frakt och fri retur. Dessutom ingår alltid 180 dagars öppet köp om du till exempel skulle vilja byta storlek.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK