Maians, Skor

8 träffar

Maians – skor från Barcelona

Det finns få företag som tillverkar lika snygga och passande sommarskor som detta företag från Barcelona. Hos oss hittar du flera snygga skor från Maians, perfekta för den svenska sommaren och semestern. Bli inspirerad av den spanska stilen från kuststaden och hitta ett par nya favoriter här hos oss.

Maians skor historia och kända modeller

Maians är ett spanskt varumärke som härstammar från Barcelona. Skorna från Maians är tillverkade för att klara av den spanska värmen. Nästan alla skomodeller från företaget är låga och de är dessutom handgjorda. Du hittar flera snygga Maian loafers, sneakers och andra typer av skor här hos oss.

Maians skor stiltips och skötsel

Skorna från Maians är låga och luftiga. Många modeller har exempelvis ventilationshål så att luften kan cirkulera. Maians är kända för sina stilrena och handgjorda skomodeller. Dessa skor passar perfekt till shorts och andra typer av somriga kläder. I vårt sortiment hittar du skor i detta märke för både herrar och damer.

Maians online på Footway

Förbered dig inför sommaren eller semestern med ett par nya skor från Maians. Den läckra designen passar till många olika stilar. När du beställer skor från oss på Footway får du ett gigantiskt sortiment att välja mellan och även fri frakt och fria returer.

3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Pepa Ribete
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Sida 1 av 1

8 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK