Skor

7 träffar

Maloles – skor från spansk designer

Maloles är ett spanskt varumärke vars kännetecken är originella, bekväma och oftast söta skor för kvinnor. Du kan hitta flera vackra skomodeller här hos oss. Kolla igenom sortimentet och beställ ett par snygga skor redan idag. Klicka på den sko du tycker om för att läsa mer om modellen.

Maloles skor historia och kända modeller

Den spanska designern bakom varumärket beslöt sig tidigt för att skapa skor till kvinnor. Maloles vill ge den upptagna kvinnan en feminin och originell skomodell som fungerar lika bra till vardags som till arbetet. Det är denna filosofi som har gjort att Maloles blivit en stor succé bland kvinnor över hela världen.

Maloles skor stiltips och skötsel

Skor från Maloles är lite mer feminina och söta än andra skomodeller. De håller fantastisk hög kvalitet, något som märks i hållbarheten och passformen. Du hittar flera olika typer av skomodeller här hos oss. Vi har både Maloles ballerina och Maloles stövlar i vårt sortiment. Unna dig själv ett par nya favoritskor du också.

Maloles online på Footway

Vi på Footway gör det enkelt för dig att hitta och köpa nya skor. När du beställer skor från oss ser vi till att du kan prova skorna länge genom att ge dig 180 dagars öppet köp. Självklart bjuder vi på frakten och även returer ifall du behöver lämna tillbaka något som du köpt.

Fyndhyllan
Sida 1 av 1

7 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK