Marta Jonsson, Skor

3 träffar

Marta Jonsson – unik och stilren design från Island

Marta Jonsson heter både företaget och kvinnan som grundade företaget. Hos oss hittar du flera snygga skor från Marta Jonsson. Hennes skor är kända för att vara originella och unika utan att kompromissa med bekvämligheten. De unika sulorna gör skorna extra mjuka. På så sätt kan du använda dina Marta Jonsson skor hela dagen.

Marta Jonsson skor historia och kända modeller

En dag bestämde sig skobutiksägaren att det var dags för henne att starta ett eget skomärke. Skor var trots allt hennes passion och hon bestämde sig för att satsa allt när hon flyttade till London. Idag har hon ett stort och framgångsrikt företag som tillverkar skor av högsta kvalitet.

Marta Jonsson skor stiltips och skötsel

De skor du hittar hos oss har inte bara speciella och vackra utseenden. De är tillverkade för att hålla länge och även för att kunna användas länge. Marta Jonsson använder bara de finaste materialen för sina skomodeller, något som verkligen märks. Du kan enkelt matcha skorna med många olika stilar.

Marta Jonsson online på Footway

Kolla igenom vårt sortiment med skor från Marta Jonsson och hitta ett par som verkligen passar just din stil. Genom att ge dig hela 180 dagars öppet köp har du gott om tid på dig att känna efter om skorna passar. Vi gör det enkelt för dig att köpa skor som sitter perfekt.

Inlägg om Marta Jonsson
A
Anna -
Visa fler inlägg
Model 261
3 FÖR 2
Model 1652
3 FÖR 2
Model 6873
3 FÖR 2
Sida 1 av 1

3 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK