Mavic Skor Online

0 träffar

Mavic – cykelskor från cykelspecialisterna

Mavic är ett företag som de flesta cyklisterna känner till. De tillverkar nämligen cykeldelar men även snygga och väldesignade skor. Du hittar riktigt bra cykelskor från Mavic här hos oss på Footway. Ta din cykling till nästa nivå redan idag. Med skor från Mavic kan du förbättra din cykling direkt.

Mavic skor historia och kända modeller

Detta franska företag grundades redan 1889 i Lyon. De tillverkade alla möjliga typer av delar både till cyklar och bilar. Idag är det ett av de största cykelföretagen och de tillverkar även skor. Du hittar flera olika typer av cykelskor hos oss. Läs gärna mer om de enskilda modellerna genom att klicka på skorna.

Mavic skor stiltips och skötsel

Skorna från Mavic är tillverkade för att klara av alla möjliga typer av terräng och underlag samt underlätta din cykling. De är oftast gjorda av syntet tillsammans med ett perforerat nät som gör att fötterna kan andas. Många skomodeller från Mavic har dessutom en antibakteriell innersula som gör att skorna håller sig fräscha länge.

Mavic online på Footway

Handla dina Mavic skor här hos oss på Footway. Vi har ett stort sortiment av komfortabla skor som passar till alla typer av miljöer. För att se till att skorna verkligen passar får du hela 180 dagars öppet köp. Dessutom så bjuder vi på både frakten och returen. Vi gör det enkelt att köpa nya skor.

Inlägg om Mavic
V
Victoria Widin -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK