Mcs skor online

|

Sida 1 av 1

MCS – amerikansk och italiensk design

MCS tillhandahåller skor för dig som vill ha en tuffare design med jordiga färger. De har tagit mycket inspiration från den amerikanska vilda västern. Hitta ett par nya skor från MCS här hos oss. De snygga skorna passar till många olika typer av stilar.

MCS skor historia och kända modeller

MCS var tidigare känt under namnet Marlboro Country Store. Varumärket grundades år 1970 och var inriktade på att kombinera italiensk kvalitet med den amerikanska vilda västernkulturen. Några år efter starten bytte de namn till Marlboro Classics och sedan till det nuvarande namnet MCS. Deras skor har fortfarande kvar sin ursprungliga vilda västernkänsla.

MCS skor stiltips och skötsel

De skor du hittar här hos oss från MCS är oftast gjorda av naturligt material som mocka och läder. Detta ger skorna en skön passform och känsla. Det gör även att skorna passar till flera olika stilar. Du kan använda dina MCS skor till vardags eller när du vill klä upp dig.

MCS online på Footway

Vi på Footway gör det enkelt för dig att handla skor på nätet. Du hittar inte bara ett stort sortiment med flera olika skomärken och skomodeller. Du får även fri frakt och fria returer när du handlar hos oss. Vi sätter helt enkelt kunden först. Handla hos oss du också.
Få kvar
CFY0369
Få kvar
CXO0012
Få kvar
CXCB015
×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)

4 träffar
För att hålla reda på vilka skor du har i varukorgen, vilken storlek du valt mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×