Meindl Skor Online

0 träffar

Meindl gör jobbet när du vandrar

Med flera hundra års erfarenhet av skohantverk så är det inte så konstigt att Meindl skor håller fötterna på gott humör när man vandrar långa sträckor.

Flera generationers kunnande bakom märket

Märkets historia började redan år 1683 när Petrus Meindl inledde sin bana som skomakare i byn Kirchanschöring. Sedan dess har alltid en Meindl fört hantverket vidare. I slutet av 1920-talet började Lukas Meindl ta företaget till nya höjder. Han tillverkade också kläder av läder som blev allt populärare. Tjugo år senare trädde hans son Alfons in i företaget som då hade utökats till att ha tio anställda. Kort därefter började produkterna att säljas även i andra butiker. Det var vid den här tiden som företaget började specialisera sig på att tillverka kängor av olika slag. 1974 dog Lukas och lämnade efter sig företaget till Alfons och hans bror Hannes. Därefter började märket bli alltmer känt i andra länder och 1978 klättrade Hubert Hillmayer upp på Mount Everest i Meindl kängor. Sedan dess har Meindl fått många fina utmärkelser och vitsord.

Det finns Meindl skor för alla tillfällen

Meindl skor finns i en mängd modeller och de bekväma kängorna som märket blivit berömt för tillverkas i moderna material som både ger stöd för trötta fötter och tillåter luft att cirkulera så att varma fötter inte blir fuktiga i onödan. Med Meindl vandrarkängor kan man ta sig fram i alla typer av terräng. Både Meindl herrskor och Meindl damskor finns många utföranden och storlekar och det är enkelt att hitta sin speciella favorit. Oavsett om du ska ge dig ut på en löprunda eller vandra så kommer Meindl att följa dig troget och ta hand om dina fötter på bästa sätt under hela dagen.

Håll skorna mjuka och rena

För att få ut det mesta av dina Meindl skor så ska du låta dem stå och lufttorka när du kommit hem och tagit av dem. Borsta av lera och grus och smörj läderdetaljer med fett så att de håller sig mjuka. Impregnera gärna dina nya skor innan du börjar använda dem och byt iläggsula ofta. Se också till förvara skorna på en torr plats om du inte ska använda dem på ett tag. Då vet du att dina skor är redo för äventyr när du känner för att ge dig ut på nya strapatser. Att lägga ned tid på att sköta om skorna är alltid en bra investering.

Meindl skor online på Footway

Hitta dina nya boots och kängor här på Footway. Vi har många fina märken att välja mellan och du kan enkelt hitta något som faller dig i smaken. När du handlar här så får du dina nya skor med snabb leverans så att du kan börja bära dem så fort som möjligt. Frakt och retur är alltid fri, så du behöver aldrig oroa dig ifall du skulle välja fel storlek. Om du trots allt skulle ångra dig så har du även hela 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×