Mellow Yellow Skor Online

0 träffar

Mellow Yellow – vacker design för kvinnor

Vill du ha skor som kompletterar en söt och gullig stil så är skorna från Mellow Yellow perfekta för dig. Du hittar många olika typer av skor från företaget här hos oss. Vi har samlat ihop bland annat Mellow Yellow loafers, lågskor och vackra pumps i olika stilar.

Mellow Yellow skor historia och kända modeller

Mellow Yellow är ett franskt varumärke som tillverkar kläder och skor för kvinnor. De grundades 2003 av Bruno Van Gaver. Företaget satte direkt stora spår på den franska skobranschen. Mellow Yellow arbetar ständigt med att förnya sin stil och skapa nya originella skor. Det är en av anledningarna till den stora framgång de haft.

Mellow Yellow skor stiltips och skötsel

Skorna från Mellow Yellow passar bäst till dig vars stil är flickig och söt. Skorna kommer ofta med fina detaljer och rosetter. Designen ger ett sött och gulligt uttryck utan att det blir för mycket. Mellow Yellow skor passar utmärkt tillsammans med färgglada klänningar och kjolar.

Mellow Yellow skor online på Footway

Köp dina nya skor här från oss på Footway. Vi har ett av de största skosortimenten och vi sätter alltid kunden först. När du handlar hos oss så bjuder vi exempelvis på frakten och du får även 180 dagars öppet köp. Hitta ett par nya favoritskor direkt genom att kolla igenom vårt stora utbud.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK