Melton Skor Online

0 träffar

Melton – fräcka skor för barn och ungdomar

Vi har samlat ihop flera snygga skor från Melton. Du kan hitta tuffa sneakers i fräcka färger, Melton ballerina och till och med bekväma inomhusskor. Samtliga skor är tillverkade för att hålla länge och att kännas bekväma på fötterna. Detta är extra viktigt för barn och ungdomar som fortfarande växer.

Melton skor historia och kända modeller

Melton är ett danskt företag som grundades 1985. De tillverkar både kläder och skor för barn och ungdomar. Melton bestämde sig tidigt för att satsa på dansk färgglad design. Skorna från Melton som du hittar hos oss är gjorda av hållbara material och de har färgstarka utseenden. Perfekta skor för livfulla barn och ungdomar.

Melton skor stiltips och skötsel

Du hittar flera olika skor från det danska företaget här hos oss. Från Melton ballerina till sneakers och mjuka inomhusskor av bomull. Skorna är enkla att matcha med olika stilar och passar till alla barn och ungdomar. Melton tillverkar hållbara skor som barnen kan använda länge och väl.

Melton skor online på Footway

Du hittar inte bara ett stort sortiment med flera skomodeller från Melton här hos oss på Footway. Vi erbjuder även fri frakt och fri retur till våra kunder. Hos oss är kunden alltid först, därför ser vi till att du får ditt paket så fort som möjligt och dessutom har hela 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK