Melvin & Hamilton Skor Online

3 träffar

Melvin & Hamilton skor är äkta hantverk

Om skor är en av dina passioner och du gillar att vara välklädd är Melvin & Hamilton skor i klassiska men trendiga snitt något för dig att ta en titt på.

Märkets historia och dagens skor

Melvin & Hamilton skor startades av britten Rajab Choukair 1988. Han upptäckte att den yngre delen av befolkningen hade börjat bära klassiska skor, som tidigare endast förekommit i arbetslivet. Företaget drivs idag vidare i familjen genom sönerna Karim och Olivier. Mottot är då som nu att produkterna de skapar ska ha en själ. Inspirationen kommer från traditionella och rejäla skor men designen kombineras med moderna detaljer. Företaget lägger stor vikt vid materialval och använder läder och skinn av högsta kvalitet i sina produkter. Märket passar särskilt dig som gillar att följa trender som har en klassisk grund och som inte kompromissar med materialen.

Melvin & Hamilton skor

Skornas utformning ger en elegant fot på dam -såväl som på herrsidan. Melvin & Hamilton Lydia är en remsandal med hög sula under hela foten. Det gör den bekväm att gå i och dess pigga röda färg gör dagen lite mer glad och positiv. I sortimenten finns också boots där en rolig och unik detalj är den färgglada resåren i sidorna. Många andra skoföretag brukar välja en svart resår som smälter in, men Melvin & Hamilton gör tvärt om och resåren blir en snygg och uppseendeväckande detalj. På herrsidan återfinns skor i svartaste läder som gör kostymen komplett. Melvin & Hamilton Kim är en finsko i loafermodell helt utan snörning. Även denna finns i rött, men också i svart. Vågar du sticka ut finns en blåsvart krokodilmönstrad modell som hottar upp vilken outfit som helst. Märket våga leka med trender men de förlorar aldrig sitt ursprung.

Naturlig process leder till unika skor

Det är självklart för bröderna Choukair att vara en del av skapandeprocessen och därför är de själva med och formger Melvin & Hamilton skor från kontoret i tyska Heidelberg. Än idag slipas sulorna för hand, vilket bidrar till att varje sko blir unik. Läder är ett levande material som måste behandlas för att fortsätta vara vackert. Lädret i skorna har genomgått en naturlig process utan inblandning från några kemikalier. Man använder syror från bark, grenar och löv för att göra materialet mer lättarbetat och hållbart. Ett par skor ska hålla länge och du kan själv öka livslängden genom att ta hand om skorna på ett bra sätt.

Melvin & Hamilton skor online på Footway

För att se Melvin & Hamiltons utbud klickar du enkelt in dig på Footway.se och väljer ut din favorit bland sandaler, boots och loafers. Var förberedd inför vårens och sommarens alla fester, studentskivor och bröllop och beställ med snabb leverans från Footway. Kanske blir det ett par sköna färgklickar till skor? Dessutom har vi gratis frakt och erbjuder öppet köp i 180 dagar.

Inlägg om Melvin & Hamilton
M
Mariola Razzano -
M
Mariola Razzano -
Visa fler inlägg
Cleo 11
FÅ KVAR
Lydia
FÅ KVAR
Luisa 1
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

3 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK