Mina Skor Online

1 träffar

Mina skor – bekväma och snygga skor för barn

Mina är ett företag som har inriktat sig på att tillverka skor för barn. Det är något som företaget gör riktigt bra. I vårt sortiment hittar du flera olika skomodeller för barn, från tuffa boots till stilrena Mina ballerina. Skorna har många fina detaljer och är tillverkade för att kännas bekväma hela dagen.

Mina skor historia och kända modeller

Företaget Mina har tillverkat skor under flera år. Hos oss på Footway kan du hitta ett varierat utbud. Sortimentet består av både kängor och boots samt ballerinaskor, flats och och bekväma mockaskor. Du kan enkelt hitta ett par nya favoritskor hos oss. Med skor från Mina får du en originell stil.

Mina skor stiltips och skötsel

De skor du hittar i vårt sortiment från Mina passar till de lite äldre barnen och ungdomarna som vill ha en unik och trendig stil. Skorna är även bekväma att bära, något som är särskilt viktigt för barn och ungdomar eftersom deras fötter fortfarande växer. Skorna går att matcha med de flesta stilarna.

Mina skor online på Footway

Köp ett par vackra skor från Mina här hos oss. Vi erbjuder flera fina skomodeller för dig att välja mellan. När du handlar dina skor från oss på Footway behöver du inte betala för frakten, den bjuder vi på. Vi ger dig även fria returer och hela 180 dagars öppet köp!

Moccie
REA
Sida 1 av 1

1 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK