Minimarket, Skor

8 träffar

Svenska märket Minimarket skor

Minimarket skor drivs av systrarna Elvestedt, som med kreativitet och trendkänslighet skapar nya kollektioner inför varje ny årstid. Titta igenom sortimentet och hitta din favorit bland boots och klackskor.

Historia och utveckling

Historien för Minimarket sko började 2006 då företaget Minimarket grundades i Stockholm av tre systrar. Märket fick snabbt stor uppmärksamhet och syskonen Jennifer, Sofie och Pernilla Elvestedt har fått motta flera priser sedan starten, bland annat som årets designer 2010. Resan började som ett klädmärke men allt eftersom intresset för produkterna växte blev även utbudet större och skor ingår nu som en del av ordinarie kollektion. De har en ungdomlig, streetstil som följer med i trendernas utveckling men tittar också tillbaka på klassisk och tidlös design. På ett fåtal år har de blivit ett av branschens mer populära märken och vi ser fram emot deras framtida utveckling.

Minimarket skor flirtar med 90-talet

Stövletter och boots kan vara verkliga trotjänare som fungerar både vår och höst. Minimarket boot Dressler är ett par snygga boots i brunt skinn som med fördel kan bäras till kjol eller ett par snygga jeans. Skorna har resår i sidan och är enkla att dra på sig. Den upphöjda sulan ger 90-tals vibbar och känns som rätt sko i tiden. Behöver du ett par snygga klackskor för inomhusbruk ska du kolla in Minimarket Wedge Orient. Dessa blåa konstverk i skinn och mocka förgyller vilken outfit som helst. Klackarna på dryga 9 cm är tillverkade för att gå i inomhus och därför rekommenderas en omsulning för utomhusanvändning.

Skötseltips och råd

Minimarket skor är tillverkade i skinn och mocka vilka är två slitstarka och formbara material som kan hålla länge. Mocka har felaktigt setts som ett svårskött material, men det är mycket enkelt att hålla snyggt. Har mockaskorna blivit smutsiga borstas de med cirkulära rörelser, dra inte fram och tillbaka då det kan skada materialet. Det är skillnad på kvalité mellan märken men satsar du på ett par skor från Minimarket får du goda förutsättningar att öka skornas livslängd. Skinnskor putsas med polish eller torkas av med en fuktig trasa om de blivit smutsiga. Smörj gärna in dem någon gång om året med läderfett för att skinnet inte ska spricka.

Minimarket skor online på Footway

I Minimarkets sortiment finns klackskor, boots och stövlar. Ta gärna en titt på Footways övriga stora utbud med hundratals tillverkare och märken. Vi vill vara nära dig som kund och erbjuder snabba leveranser med fri frakt och fria returer. Det ger möjligheten till att prova varorna hemma i lugn och ro. Skulle skorna inte passa har vi 180 dagars öppet köp.

Ygg
3 FÖR 2
Pump Horizon
3 FÖR 2
Wedge wati
3 FÖR 2
Estrid
3 FÖR 2
Pump Singha
3 FÖR 2
Pump Singha
3 FÖR 2
Wedge Orient
3 FÖR 2
Sida 1 av 1

8 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK