Miss Sixty, Skor

8 träffar

Miss Sixty – ungdomlig och elegant design

Miss Sixty är ett stort företag som säljer både kläder och skor över hela världen. De är kända för att tillverka produkter med ett trendigt och originellt utseende. Detta gäller i högsta grad för skorna. Du hittar flera vackra och prisvärda skor här hos oss på Footway.

Miss Sixty skor historia och kända modeller

Varumärket Miss Sixty grundades år 1991 i Italien av Sixty Group. Varumärket tog snabbt fart och fick internationell framgång, vilket ledde till att de utökade sitt sortiment med tillverkning av skor. Precis som kläderna är skorna från Miss Sixty originella och trendsättande. Hos oss hittar du skor från Miss Sixty som passar till de flesta klädstilarna.

Miss Sixty skor stiltips och skötsel

I vårt sortiment hittar du många olika typer av skor, från pumps och klackade skor till lågskor. Dessa har olika mönster, färger och former vilket gör det enkelt att hitta passande skor till just din stil. Skorna passar lika bra till utekvällarna med dina vänner som de gör till vardagslivet.

Miss Sixty skor online på Footway

Handla dina nya skor från Miss Sixty här hos oss. Vi har ett stort sortiment med många olika skor för dig att välja mellan. När du köper skor från oss får du både bra priser och snabba leveranser. Du får även fri frakt, fria returer och hela 180 dagars öppet köp.

Inlägg om Miss Sixty
A
Anonym -
Visa fler inlägg
Gemma
3 FÖR 2
Olyvia
3 FÖR 2
Annika
3 FÖR 2
Gwen
3 FÖR 2
Gwen
3 FÖR 2
Holly
3 FÖR 2
Orfea
3 FÖR 2
Kristal
3 FÖR 2
Sida 1 av 1

8 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK