Mod8 Skor Online

0 träffar

Mod8 – barnskor som passar alla tillfällen

Mod8 erbjuder flera vackra skor för barn. Du hittar skomodeller till både killar och tjejer i vårt utbud. Det franska företaget har tillverkat boots, sneakers och lågskor för barn som är bekväma och samtidigt snygga. Unna ditt barn ett par skor som anpassar sig efter fötterna och är tillverkade för att hålla länge.

Mod8 skor historia och kända modeller

Företaget Mod8 grundades i Bordeaux i Frankrike av Marcel Maudouit år 1936. Mod8 ansåg att barnskorna som fanns på marknaden inte var anpassade efter barnens fötter och livfulla rörelser. Genom att tillverka skor med material som kunde anpassa sig tog Mod8 världen med storm. Du hittar flera bekväma skor att välja mellan här hos oss.

Mod8 skor stiltips och skötsel

Majoriteten av de skor som Mod8 tillverkar är gjorda av läder. Företaget använder sig endast av högkvalitativa material för att kunna ge barnen så bekväma skor som möjligt. De skor du hittar hos oss passar utmärkt att använda både till vardags och även till finare tillfällen.

Mod8 skor online på Footway

Beställ ett par bekväma skor från Mod8 redan idag. Du kan välja mellan många olika skostilar, från färgglada boots till stilrena sneakers i diskreta färger. Klicka hem skorna redan idag, vi ser till att du får hem din beställning så fort som möjligt. Hos oss behöver du inte betala för frakten, den bjuder vi på!

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK