Moma Skor Online

0 träffar

Moma skor – äkta italienska läderskor

Moma är ett varumärke som har tillverkat väldesignade läderskor länge. De vackra läderskorna från Moma ger en känsla av elegans och lyx. Det är lätt att förstå varför. Moma kombinerar nämligen den italienska skomakartraditionen med modern design på ett utmärkt sätt. Ett självklart val för den som vill ha äkta läderskor från Italien.

Moma skor historia och kända modeller

Företaget Moma grundades 1975 av bröderna Gironacci. De lyckades förvandla sin passion för den ädla skomakarkonsten till att bli en framgångsrik verksamhet med skor som säljs över hela världen. Moma tillverkar läderskor till både kvinnor och män. Oftast så skapar de skor med unika drag som ändå lyckas behålla den klassiska känslan.

Moma skor stiltips och skötsel

Hos oss på Footway kan du välja mellan flera fina läderskor från Moma. Nästan alla skor från företaget är gjorda av läder. Eftersom läder både kan torka ut och få sprickor gäller det att du vårdar skorna om du vill kunna använda de under många år. Använd dig av olika skovårdsprodukter för läderskor.

Moma skor online på Footway

Välj bland våra vackra skor från Moma och beställ ditt favoritpar redan idag. När du köper skor från oss på Footway behöver du inte ens betala frakten, den bjuder vi på. Dessutom så får du hela 180 dagars öppet köp också. Detta ger dig lång tid för att känna in hur skorna sitter.
Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×