Monitor Skor Online

1 träffar

Monitor – bra skor för arbetslivet

Monitor är ett svenskt varumärke som tillverkar säkra och ytterst hållbara arbetsskor. Skorna är oftast tillverkade med tåhätta eller andra fotskydd. Du har flera olika skomodeller att välja mellan, från snygga sneakers till fräcka sandaler och robusta snöboots. Kolla igenom sortimentet och välj ett par skor som passar till just dina arbetsförhållanden.

Monitor skor historia och kända modeller

Monitor skyddsskor är ett varumärke som är en del av Båstads Gruppen. Detta företag har tillverkat och sålt arbetsskor sedan 1907. De är idag ett av de ledande företagen inom denna bransch. Deras skor är kända för att klara av rigorösa tester samtidigt som de är bekväma att bära, vilket gör de perfekta till många arbetsplatser.

Monitor skor stiltips och skötsel

Hos oss på Footway hittar du flera olika skor från Monitor. De är tillverkade med olika material och i flera olika stilar. Något de har gemensamt är att de inte kräver mycket skovård för att kunna hålla länge. Du kan enkelt hitta ett par skor som passar just ditt arbete här hos oss.

Monitor skor online på Footway

Se till att du är skyddad när du arbetar, oavsett vad du arbetar med. I vårt sortiment finns det flera olika typer av skor med olika typer av skoskydd. Läs mer om vilka skydd de enskilda skomodellerna har genom att klicka på skorna. Köp nya arbetsskor smidigt här hos oss. Vi bjuder alltid på frakten!

Inlägg om Monitor
A
Anonym -
A
Anonym -
Visa fler inlägg
Z9
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

1 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK