Mönstrade Skor Online

415 träffar

Mönstrade skor till dina outfits

Det finns tusentals, ja kanske miljontals mönster i hela världen, och alla förmedlar de en särskild stil eller känsla. Med ett par mönstrade skor kan du snabbt göra en outfit mer intressant, göra den mer somrig, vintrig eller festlig. Allt handlar såklart om vilket mönster du väljer. Hos oss kan du hitta skor i många olika modeller och dessutom med alla tänkbara mönster. Bli inspirerad av djurmönster som leopard- eller zebramönstrat eller hitta dina nya favoritskor i vackert blommönster. Mönstrade skor är något som passar alla – oavsett ålder, kön eller intressen.

Stilrent och grafiskt eller levande och kreativt?

Mönstrade skor finns i mängder av variationer, det har du säkert hunnit märka med tanke på vårt breda sortiment. Men frågan är vilken sorts mönster som tilltalar dig? I vårt sortiment av mönstrade skor har vi samlat både färgglada och kreativa mönster men även mer stilrena och grafiska mönster. Ett exempel är de klassiska Vans-skorna i schackrutigt. Men du hittar även riktiga färgexplosioner med rosa, turkost, gult och grönt – allt i en enda vacker klacksko. Mönster är något som passar både till vardagen men också till festen. Fundera på när du vill använda skorna. Kanske är det till träningen, på resan, till vintern eller på festen.

Inga rätt och fel

När det kommer till mode finns det egentligen inga rätt och fel. Idag finns hur många olika klädstilar som helst och alla är olika. Kanske gillar du själv att experimentera med kläder och färger för att skapa en unik outfit? Med ett par mönstrade skor kan du klä dig både fashionabelt och samtidigt ge din klädstil ett annorlunda inslag. Vi erbjuder skomodeller som du kan bära hela året, till exempel platåsandaler i leopardmönstrat, söta sneakers med stora blommor och stiliga festskor i blockmönstrat. Om du vill skapa en enhetlig look är det enkelt – du matchar helt enkelt en färg i mönstret med en detalj i din övriga outfit.

Bryt av med färg

Med ett par mönstrade skor kan du genast förhöja en vardaglig outfit. Kanske gillar du att bära svarta jeans, en vit t-shirt och ett par mörka sneakers till vardags? Testa att byta ut ett enda element – dina skor mot mönstrade pjuck och se förändringen. Se till att alltid vårda skorna varsamt så kommer de både hålla formen, fräschören och sitt skick länge. Få inspiration från vårt breda utbud av mönstrade skor och klicka hem dina favoriter!

W Rowland Green
FEW LEFT
Samalle Pink
FEW LEFT
FEW LEFT
Bomhus XC Leopard
FEW LEFT
Palsa Multi
FEW LEFT
Aponi Zebra
FEW LEFT
Venla big Leopard
FEW LEFT
Desirae
FEW LEFT
Lina Leopard
FEW LEFT
1213329
FEW LEFT
380g
FEW LEFT
FEW LEFT
Wish
SALE
Sally
FEW LEFT
FEW LEFT
Aerospeed 2
FEW LEFT
Fancy Me
FEW LEFT
70-27397 Coral
FEW LEFT
380g
FEW LEFT
046EK1W008 Blue
FEW LEFT
Lena
FEW LEFT
Angie P Multi
FEW LEFT
Camelie
FEW LEFT
Wedge
FEW LEFT
Sida 1 av 7

415 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK