Montrail Skor Online

0 träffar

Montrail skor för dig som har höga krav

Letar du efter skor som klarar av naturens alla utmaningar så är Montrail skor något för dig. Skorna passar utmärkt till korta promenader, långa vandringar och snabba springrundor ute i naturen. Med skor från Montrail kan du se bra ut samtidigt som du har bekväma och funktionella skor.

Montrail skor historia och kända modeller

Montrail är ett företag som grundades 1993. De fokuserade redan då på att tillverka skor som klarar av alla typer av terräng och utmaningar. Det som skiljer skor från Montrail med andra varumärken är att Montrail har specialtillverkade sulor. Dessa ger dig ett bra stöd och kan avlasta dina fötter på ett effektivt sätt.

Montrail skor stiltips och skötsel

Även om skorna från Montrail i första hand är utvecklade för att vara så funktionella och praktiska som möjligt så har företaget flera snygga och väldesignade skor. Du hittar allt du behöver för att vårda de hållbara skorna här hos oss. På så sätt kan du använda skorna under många år.

Montrail skor online på Footway

Beställ ett par praktiska terrängskor från Montrail här hos oss. När du köper skor från oss på Footway får du inte bara hem din beställning snabbt, vi bjuder dessutom på frakten. Kom ihåg att vi har hela 180 dagars öppet köp. Det ger dig gott om tid att känna efter om skorna passar.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK