Morris Skor Online

0 träffar

Morris skor – eleganta och klassiska skor till herrar

Morris är ett svenskt varumärke som grundades 2004 av Jan Alsén. Namnet kommer från en klädbutik som sålde fina herrkläder i den klassiska brittiska stilen. Hos oss på Footway kan du välja mellan flera skomodeller från Morris. Perfekt för dig som letar efter unika skor med utsökt design.

Morris skor historia och kända modeller

Företaget Morris är inriktat på att tillgodose herrar med vackra och väldesignade kläder och skor. Även om namnet har lånats från en klädbutik som sålde kläder med brittisk stil så har Morris valt att inte begränsa sig på det sättet. Deras vision är att skorna ska passa till alla som vill se väldesignade och fina ut.

Morris skor stiltips och skötsel

Morris tillverkar skor i flera olika material. Du hittar både läder- och mockaskor från Morris här i vårt sortiment. Du kan matcha skorna med många olika klädstilar, från snygga kostymer till rockiga jeans och mycket mer. För att vårda skorna behöver du använda passande skovårdsprodukter. Även dessa kan du hitta här hos oss.

Morris skor online på Footway

Klicka hem ett par nya skor från Morris redan idag. Vi har flera stilrena och väldesignade skor för dig att välja mellan. När du väl har köpt skorna tar det inte lång tid innan du får hem din beställning, i många fall kan vi till och med skicka paketet samma dag.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×