Muddus Skor Online

0 träffar

Muddus skor – bekväma skor för nordiskt klimat

Muddus är ett svenskt företag som inriktat sig på att tillverka vackra och funktionella skor. Namnet är taget från en nationalpark som ligger i hjärtat av Norrbottens län. Köp skor som känns bekväma att använda både i staden och ute i naturen. Vi har flera praktiska skor för dig att välja mellan.

Muddus skor historia och kända modeller

Muddus grundades 2010 i Ulricehamn och har sedan dess gjort sig kända i outdoorbranschen som en skotillverkare med högkvalitativa produkter. Produkterna är tillverkade för att passa den svenska naturen perfekt. Du hittar flera olika modeller och skotyper från Muddus här hos oss. Vi har både praktiska skor och väldesignade boots i vårt sortiment.

Muddus skor stiltips och skötsel

Du hittar flera olika typer av skor från Muddus hos oss. Välj bland fina läderskor, stilrena mockaskor och rejäla outdoorskor. Eftersom skorna består av olika material så behöver de flera olika produkter för att vårdas. Du hittar allt du behöver för att se till att skorna håller sig rena och snygga här hos oss på Footway.

Muddus skor online på Footway

Med Muddus kan du köpa vackra och stilrena skor från ett svenskt varumärke. Hitta ett par finskor, boots eller kängor som passar just dig och din stil. Vi ser till att du får hem din beställning så fort som möjligt. Dessutom så bjuder vi på frakten! Klicka hem nya fina skor redan idag du också.

Inlägg om Muddus
E
Emil -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK