Name It Skor Online

0 träffar

Name it skor – danska skor till barnen

Det danska företaget Name it har tillverkat och sålt kläder och skor till familjer sedan starten 1986. Företaget är inriktat på att producera skor som ska ta hand om barnens fötter på ett bra sätt. Välj mellan färgglada och högkvalitativa skor här i vårt sortiment.

Name it skor historia och kända modeller

Name it har tillverkat skor under flera år men det var först 2008 som de bytte namn till just Name it. När företaget grundades 1986 gick de under namnet EXIT. De var då en del av företagsgruppen Bestsellers allra första kollektion. Letar du efter väldesignade och färgglada skor till barn och ungdomar passar Name it perfekt.

Name it skor stiltips och skötsel

Name it tillverkar skor som passar den urbana miljön i staden. Du hittar både prisvärda sneakers, boots och andra typer av skor här i vårt sortiment. Skorna passar lika bra till bekväma jeans som de gör till shorts eller klänningar. De är tillverkade på ett hållbart sätt och tål att användas länge och väl.

Name it skor online på Footway

Beställ ett par bekväma och snygga Name it skor du också. Dessa skor passar utmärkt till både sommaren och hösten. När du köper skor från oss på Footway får du alltid snabb leverans. Dessutom behöver du inte betala extra för att få hem din beställning, vi bjuder på frakten och även på returen ifall du behöver byta.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×