Skor

38 träffar

Nike Air Force 1 - legendariska skor som håller än

Nike Air Force 1 har en lång historia som en av Nikes genom tiderna mest populära modeller. Förutom att den är snygg och bekväm, så är den en ganska varm sko vilket gör att den funkar även i kallare väder, perfekt om du bor i Sverige och vill ha dina snygga sneakers även en bit in på vintern! Dessa legendariska skor var från början avsedda för basket, men tog snabbt steget till gatan. Nike Air Force 1 köps oftast i den klassiska, helvita ”WhiteonWhite-modellen”, men kommer även i en uppsjö av andra modeller, material och färger.

Historien bakom Nike Air Force 1

Nike Air Force 1 har tagit sin namninspiration från det plan som flyger runt U.S.A.s president, något som helt klart sätter press på ett par skor. Det var dock inget att oroa sig för. När skorna kom ut första gången 1982 var de först med den nu legendariska Nike Air-teknologin som innebar en luftbubbla i hälen. Det låter kanske enkelt, men denna luftbubbla gjorde sådan skillnad för stötdämpningen att Nike Air Force 1 snabbt blev den ledande skon på basketplanen, och bars av legendarer som Charles Barkley.

Ta hand om dina Nike Air Force 1 - de är ikoner

Nike Air Force 1 kommer i både läder och syntetmaterial, och vi rekommenderar dig därför att kontrollera vad just dina nya favoritskor är gjorda av för material, samt att du läser skötselråden för den typen av material. Detta för att du ska kunna ta hand om dina skor på bästa sätt. Generellt kan man säga att skor i läder bör impregneras före användning, och att du gör rätt i att investera i en mjuk skoborste att rengöra dina skor med. För svåra fläckar kan du även alltid blanda lite diskmedel i vatten, doppa en trasa i blandningen och rengöra skorna med den.

Nike Air Force 1 - en klassiker i garderoben

Oavsett vilken modell av Nike Air Force 1 du väljer så har skorna den patenterade Air-teknologin från Nike. Det innebär att det finns kapslar av luft i sulan som gör att du får en oslagbar stötdämpning som gör dina skor otroligt sköna att gå i. Nike Air Force 1 kommer i en låg, en mellanhög och en hög modell. Den mellanhöga och den höga modellen har båda kardborreband förutom snörning. Den i särklass mest sålda modellen är den helvita Air Force 1, som är en riktig klassiker som funkar till de flesta stilar och tillfällen.

Relaterat till "nike air force 1"
Sida 1 av 1

38 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK