Nike Tiempo - skor som bärs av fotbollsspelare världen över

Med ett par Nike Air Tiempo på planen är du i gott sällskap. Många av världens absolut bästa fot-bollsspelare ses bära skorna, och utöver det har Nike Tiempo i princip byggt Nikes framgångar på fotbollsplanen. Från början innefattade produktlinjen enbart skorna, men idag har utbudet byggts ut med både kläder och skydd. Nike har kontinuerligt uppdaterat Tiempo, och har hela tiden varit le-dande på marknaden med innovationer som förbättrar skornas prestation.

Fotbolls-VM 1994, historiskt både för Sverige och för Tiempo

Precis som för det svenska fotbollslaget så är VM i fotboll 1994 ett landmärke i Nikes fotbollshisto-ria. Det var då de för första gången på riktigt konkurrerade med andra sportskomärken på planen, och i finalen satt det Nike-skor på tio av spelarna. Sedan Nike Tiempo presenterades har de burits av åtskilliga fotbollslegender, nu senast till exempel Ronaldhino, Jerome Boateng och Raphael Va-rane. Tiempo är en av de största anledningarna till att Nike har blivit ett dominerande märke i fot-bollsvärlden, och det är lätt att förstå varför.

Ta hand om dina Nike Tiempo

Fotbollsskor kan som bekant bli smutsiga, och även om dina Nike Tiempo är avsedda för att stå emot både väder och vind, så kan det vara bra att ta hand om dem, eftersom de då håller längre. Torka gärna av dina Nike Tiempo med en fuktad trasa om de har blivit smutsiga efter en hård kamp på planen, så hinner inte smutsen gro in. Låt alltid dina Tiempo lufttorka, och använd aldrig konst-gjord värme såsom element eller skovärmare för att torka dem, då det kan torka ut lädret och göra skorna hårdare. Vid grövre smuts som till exempel gräsfläckar kan du rengöra dina Nike Tiempo med en blandning av tvättmedel och ljummet vatten samt en fuktad trasa.

Tiempo från Nike - skor som utvecklas

Tiempo är något av Nikes flaggskepp när det gäller fotbollsskor och kommer därför i en mängd va-riationer, för såväl inomhus- som utomhusförhållanden, och för både dam, herr och barn. De är gjorda i läder, vilket är bra för en exakt passform eftersom läder formar sig efter dina fötter. Utöver detta har Nike under de senaste 20 åren utvecklat och anpassat Tiempo och dess egenskaper för att ge dig maximalt grepp, explosivitet och bekvämlighet. De senaste åren har Nike även introduce-rat en ny teknik som ska göra lädret i skorna så vattentätt som möjligt, något som annars kan vara ett problem med läderskor.

Skor

|

Sida 1 av 1

×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)

23 träffar
För att hålla reda på vilka skor du har i varukorgen, vilken storlek du valt mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×