Skor

|

Sida 1 av 2

Skor med mycket stötdämpning och stöd - Nike LunarGlide

Nike har varit världsledande inom löpning sedan början av åttiotalet då de presenterade den paten-terade Air-teknologin, och de fortsätter att utveckla sina skor till det bättre med LunarGlide. Även vi som behöver stabila skor när vi springer ska kunna njuta av vår löpning tycker Nike, och därför tog de fram LunarGlide. Denna sko är mycket stabil och har rejäl stötdämpning, men ger dig ändå den frihet du behöver på ovansidan av skon för att du ska känna ett flyt i löpningen. De nyare modeller-na har även det patenterade Flyknit-materialet i överdelen, som gör att skon känns som en strumpa. Detta gör foten fri och tillåter den att andas på ett sätt som inte setts tidigare.

Lunarlon - startskottet för på Nike LunarGlide

I början av 2000-talet fick Nike-designerna Kevin Hoffer och Eric Avar uppgiften att utveckla skor som skulle revolutionera stötdämpningen för långdistanslöpare och basketspelare, eftersom de sätter stor press på sina kroppar genom steg och hopp. De tog inspiration från astronauter som gick (eller ska vi säga hoppade) runt på månen, och ville designa ett material som gav en liknande effekt på jorden. En kort tid senare såg Lunarlon dagens ljus. Lunarlon är skummet som utgör sulan i LunarGlide, och det är anpassat för att ge så hög stötdämpning som möjligt samtidigt som det är otroligt mjukt och lätt.

Nike Lunarglide - skötsel och tips

Ta hand om dina LunarGlide genom att torka av dem efter löpturen, antingen direkt med en fuktig trasa, eller efter lufttorkning, men då med en mjuk skoborste eller tandborste. För att få bort hårdare fläckar kan du blanda till en tvättmedelslösning med vatten och en liten mängd tvättmedel, som du sedan doppar en trasa i och rengör skorna med. Tvätta aldrig dina LunarGlide från Nike i tvättma-skinen, då det kan påverka skorna i en negativ riktning. Ge skorna uppmärksamhet och håll dem rena på det här sättet, så ska du se att de kommer vara långvariga följeslagare i ditt träningsliv.

LunarGlide - anpassade för löpare

LunarGlide har utvecklats med varje modell som kommit ut, från en väldigt bra sko för löpning till en ännu bättre. Det fina med dem är att de är anpassade för dig som kräver lite mer stöd när du springer, och speciellt med LunarGlide 7 har stödtekniken revolut-ionerats ännu mer, genom en båge över hälen och hälsenan, avsedd för att stödja upp foten redan innan det kommer ner till själva sulan. LunarGlide är de perfekta skorna för dig som vill kunna njuta av din löpning oavsett pronation och stödbehov.
×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)

108 träffar
För att hålla reda på vilka skor du har i varukorgen, vilken storlek du valt mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×