Skor

58 träffar

adidas NEO - kläder och skor som är trendiga

NEO från adidas är ett fräscht, nytt märke som riktar sig till ungdomar, eller helt enkelt bara till dem som har ett ungt sinne och en ungdomlig stil. De gör inte bara skor, utan även kläder och accessoarer till dig som vill ha en fräsch, ny och cool stil. Stora kändisar klär sig i NEO, till exempel Justin Bieber och Selena Gomez, superstjärnorna kända för en stor publik. Trendiga skor från adidas NEO kan du verkligen stolt visa upp och vara coolast i stan med!

NEO från adidas - visar var modeskåpet ska stå

adidas NEO är ett ungt märke, både i sinnet och rent åldersmässigt. Det lanserades 2012 på toppadresser i centrum i tolv tyska städer som ett test för att se om det nya konceptet fungerade. Det gjorde det, och idag gör adidas NEO succé världen över med sin hippa, fräscha och aktuella stil. Med NEO vill adidas visa var modeskåpet ska stå, och det är coola, sportiga och fräscha kläder och skor som produceras. NEO uppdaterar ofta sitt sortiment, för att du alltid ska ha något nytt att välja på.

Skötselråd för skor från adidas NEO

För att ta hand om dina coola skor från adidas NEO rekommenderar vi att du alltid läser på om skorna först. Dels för att kontrollera vad de är gjorda av för material, och dels om det finns några skötselråd från adidas som kan hjälpa dig att ta hand om skorna. Generellt kan vi säga att om du köper ett par skor i läder eller mocka så bör du alltid impregnera dem innan du använder dem, och du kan även fortsätta impregnera skorna då och då under deras livstid, så stöter de bort fukt och smuts bättre.

Skor från adidas NEO hittar du hos Footway

NEO är adidas vardagskläder-linje som gör att du i alla stunder kan vara cool, snygg och fräsch. Hos NEO hittar du det senaste modet både bland skor och kläder, och du kan vara säker på att adidas alltid uppdaterar sortimentet kontinuerligt för att du ska hitta nya favoriter. Skor från adidas NEO hittar du hos oss på Footway, och vi ser till att ha de coolaste och snyggaste modellerna.
Sida 1 av 1

58 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×