Skor

72 träffar

Nike Air Max 90 - skor som skapat historia

Född år 1990 (som namnet anspelar på) är Nike Air Max 90 den andra flaggskeppskon i Air Max-familjen. Dess otroligt ikoniska design har gjort att den kommer i nya uppdaterade färgkombinationer och limited editions år efter år, och så kommer det antagligen fortsätta en lång tid framöver. Den här Nike-skon produceras både till dam och herr, och passar perfekt till den som vill ha en häftig och rolig sko med retrokänsla.

Air Max III blev Air Max 90 först 1996

Nike Air Max 90 hette från början Air Max III och är en av uppföljarna till Air Max I. När den lanserades år 1990 var den avsedd att användas av långdistanslöpare, och innehöll som alla andra skor med Air-teknologi från Nike, den luftförsedda stötdämpningen i sulan. Löparna omfamnade den, men anledningen till att den blev en klassiker bland sneakers är att allmänheten älskade den. År 1996 döptes den nu ikoniska skon om efter sitt födelseår, och många kända personer har sedan dess fått olika limited editions döpta efter sig, till och med U.S.A.s före detta president George H.W. Bush!

Rengöringstips och skötselråd för dina Air Max 90

Innan du rengör dina Air Max 90 rekommenderar vi att du kontrollerar vad för material de är gjorda av, eftersom det varierar starkt mellan de olika kollektionerna av skon. För skor som är gjorda av läder och mocka rekommenderar vi impregnering som stöter bort fukt och smuts. Använd gärna en mjuk borste för att ta bort ytlig smuts utan att smeta ut den över skon. Om du vill få bort oönskad lukt från dina skor, ta ut innersulan och vädra skorna, gärna utomhus om vädret tillåter!

En klassisk sko för både löpare och för sneakersälskare

Air Max 90 hör till de modeller av sneakers som blivit klassiker världen över. De har satt ett tydligt fotavtryck inom både sport- och livsstilsmodet och kommer i en uppsjö av färgskalor och material. Originalfärgskalan var svart, grå, infraröd och med vit sula för att verkligen ge intrycket av en förhöjd sula med mycket stötdämpning. Idag är speciellt denna modell väldigt eftersökt och uppdateras kontinuerligt i olika kombinationer av dessa färger.

FÅ KVAR
FÅ KVAR
Relaterat till "nike air max 90"
Sida 1 av 2

72 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK