Skor

46 träffar

Nike Air Max Thea - minimalistiska skor för kvinnor

Otroligt populära skor från Nike, som kommer i flertalet snygga färger, exempelvis vita och rosa. Det här är stilrena och minimalistiska skor, som är tänkta att användas av kvinnor som vill ha sneakers som passar till både vardagen och för promenader. Nike Air Max Thea är en del av den anrika Air Max-familjen från Nike, och även i Thea hittar vi såklart den synliga luftbubblan som Nike blev så kända för när det begav sig. Just Air-teknologin gör att du har en oslagbar dämpning i dina Nike Air Max Thea.

Historien om Air Max fram till Thea

De första Nike Air Max producerades 1987, och skorna blev en helt otrolig succé för Nike. Det speciella med dem var inte endast att de hade den patenterade Air-teknologin, det hade skor före Air Max också haft, men att man nu kunde se luftbubblan i hälen. Oroliga kunder hörde av sig till Nike och frågade om det inte var så att luftbubblan kunde punkteras väldigt lätt? Det låter kanske som något att skratta åt idag, men då var det verkligen en oro som en del närde. Som vi nu vet gick luftbubblan inte sönder, och Nike Air Max-serien produceras än idag. Med Air Max Thea riktar sig Nike till speciellt kvinnor som letar efter en bekväm, stilren och framförallt snygg sko.

Så tar du hand om dina Nike Air Max Thea

Vi rekommenderar att du läser skötselråden för dina Nike Air Max Thea innan du börjar använda dem, samt tar reda på vad de är gjorda av för material, så att du kan ta hand om dem på bästa sätt (materialen kan variera mellan olika modeller). Nike rekommenderar dock i allmänhet att du alltid hand-rengör dina skor samt låter dem lufttorka utan konstgjord värme för bästa resultat, eftersom tvättmaskiner, element och liknande kan påverka skornas egenskaper på ett negativt sätt.

Air Max Thea från Nike - Skor som presterar och är sköna

Nike Air Max Thea har en minimalistisk design. Överdelen består av meshdelar som är ihopkopplade med stödremsor av läder för en skön och väl anpassad komfort. Som alltid på Air Max-skor kan du se Max Air-teknologin i hälen i form av det lilla fönstret in till luftbubblan. Mellansulan som är gjord i Phylon ger en väldigt bra stötdämpning och uppbyggnad. Yttersulan är väl anpassad för att greppa på olika underlag. Det här är en mycket trevlig sko att använda som vanliga sneakers eller vid promenader.

Relaterat till "nike air max thea"
Sida 1 av 1

46 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK