Skor

3 träffar

Nike Air Pegasus - klassiska skor för löpning

Löpare världen över svär vid Nike Air Pegasus, och denna sko som har samma namn som den grekiska mytologins bevingade häst har funnits i över trettio år på marknaden, något av en bedrift får vi säga, speciellt idag när nya löparskor dyker upp titt som tätt! Med Air Pegasus har dock Nike verkligen lyckats att föra en klassisk löparsko in i nutiden, med nya teknik och utvecklingar som tar din löpning till en ny nivå!

Nike Pegasus Air - en pigg trettioplussare

Mer klassiska löparskor än Nike Pegasus Air får du leta efter, och sedan de kom ut år 1983 har alltid grundidén med att leverera en bra löparsko till ett lågt pris bestått. Vi får ändå säga att Nike Pegasus Air är en trettioplussare som har vuxit upp till en fantastisk löparsko, och idag firas födelsedagen genom nya modeller som får namn efter hur många år skon funnits, som till exempel Nike Pegasus Air 31.

Skötselråd för dina Nike Pegasus Air

Löparskor har ju en tendens att bli smutsiga då och då, speciellt om du gillar att springa i naturen. För att ta hand om dina Nike Pegasus Air på bästa sätt rekommenderar vi alltid att du läser produktbeskrivningen för att kontrollera vad för material dina skor är gjorda av, då det kan variera från modell till modell. Till exempel Nike Pegasus Air 31 har en ovansida gjord av mesh, och flywirekablar. Dessa går utmärkt att rengöra med en fuktad trasa med lite tvättmedel på. Även gummisulan går att rengöra på samma sätt. Se bara till att torka av med vanligt vatten efter rengöringen och låta skorna självtorka, så ska du se att de snart är som nya igen.

Material som ger dig en skön löprunda - Nike Pegasus Air

Ett par Nike Pegasus Air har en Nike Zoom Air-enhet i hälen som kombinerar pressad luft och interna fibrer för att skapa dämpning som svarar och låter dig studsa tillbaka uppåt, så att du ska kunna röra dig snabbt! Skorna är väldigt väl ventilerade tack vare mesh-ovansidan, som i kombination med Flywire-kablarna smiter åt på ett skönt sätt runt foten utan skapa för mycket tryck, detta för en skön och säker passform. Utöver det har Nike Pegasus Air flertalet olika funktioner som stöttar upp din fot i skorna, bland annat Cushlon-skum i mellansulan och ett hälskydd. En våfflad sula ger dig ett stadigt grepp mot marken, så att du kan njuta av löpturen!

Sida 1 av 1

3 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK