Nike Internationalist - skor med anor från åttiotalet

Retroskor är inne igen! För dig som var med på åttiotalet och längtar tillbaka kan vi glädja dig med att Nikes maratonsko från 1982 har gjort sitt återtåg under 2014. Denna snygga retrosneaker har sedan dess setts på flertalet modebloggare, och det är lätt att hitta sin egen favorit, eftersom den kommer i en uppsjö av färger, uppdaterade varje säsong. Detta gör Nike Internationalist lätta att kombinera till din övriga outfit, och du hittar många snygga färgkombinationer här hos oss.

The Internationalist - från maratonskor till kult

Nikes Internationalist såg dagens ljus 1982 vid New York Maraton. I åratal var det skon med stort S för löpare av rang. Mest känd blev Nikes Internationalist dock genom filmen ”The Breakfast Club” där Anthony Michael Hall bar dem. Sedan dess har de haft något av en kultstatus inom sneakervärlden. The Internationalist har sedan den släpptes varit otroligt populär och kommit ut i en mängd färger och stilar, och även idag släpper Nike kontinuerligt nya varianter, så att det ska finnas en Internationalist för var och en.

Skötseltips och råd för dina Nike Internationalist

Kontrollera alltid vad dina Nike-skor är gjorda av, då skötselråden varierar från material till material. Skinn och mockaskor är alltid bra att impregnera före användning, så att de stöter bort fukt och smuts på ett effektivt sätt. Skulle dina skor bli smutsiga med ytlig smuts är det bra att borsta bort smutsen med en mjuk skoborste eller tandborste och sedan låta dem självtorka. För djupare fläckar rekommenderar vi en lösning av tvättmedel och vatten på en trasa. Med trasan tar du sedan mjukt bort smutsen.

Nike Internationalist - retroskor som åter blivit populära

The Internationalist har en skön, trendig retrodesign som passar mycket bra in i modebilden just nu. Utöver det, så är de fantastiskt sköna att gå i, och passar lika bra både för en weekendtripp i en storstad och för shoppingrundan på hemmaplan. På grund av det stora utbudet av färger och stilar är det lätt att hitta ett par Nike Internationalist som passar just dig! Det är lätt att förstå varför denna klassiska retrosko har blivit så populär igen, och vi på Footway har gjort vårt bästa för att hitta de allra snyggaste modellerna till dig!

Skor

|

Sida 1 av 1

×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)

Välj storlek för att visa skor som passar dig!

För att hålla reda på vilka skor du har i varukorgen, vilken storlek du valt mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×