Nike Kaishi - skor som kombinerar det bästa av två världar

För ett par somrar sedan introducerade Nike en ny modell i sin linje med swoosh-märkta skor. Den fick namnet Kaishi, och vid första anblick kunde man tro att det var en uppdatering av modellen Roshe One, men det var det inte, utan snarare en kombination av Roshe och Nike Air Flow. Vad händer då när du kombinerar de två siluetterna? Jo, Nike Kaishi, med det luftiga mesh-lagret på överdelen av skon, men med dämpningen och stödet hos Nike Air Flow. Från början fanns den enbart i svart och vitt, men på senare tid har fler modeller och färger kommit ut på marknaden.

Kaishi - Nikeskor med ren design och bra stöd

Nike har under sin tid som ledande skomärke hunnit med en rad olika designer, bland annat Nike Air Flow, som dök upp för första gången 1989, och som blev en populär löparsko med sin nya teknik och snygga klara färger. Roshe Run eller Roshe One som den senare kom att heta är en av Nikes bäst säljande skor de senaste åren, och med de två modellerna som föräldrar är det inte konstigt att Nike Kaishi blev så bra som den blev. Med den rena designen hos Roshe One och med innovationstekniken hos Air Flow är den en lätt, snygg, stilren och bekväm sko som både fungerar för löpning och för vardagslivet.

Skötselråd för Nike Kaishi

Nike Kaishi kommer i flera material och färger, se därför till att läsa skötselråden för just din modell, samt kolla upp vad för material den är gjord av, så att du kan sköta om dina skor på bästa sätt. Viktigt att veta angående Nike-skor är att Nike själva rekommenderar att aldrig tvätta dem i tvättmaskin, då det kan påverka materialen negativt. Man kan däremot tvätta av dem med en trasa fuktad med lite vatten och tvättmedel, och sedan låta dem lufttorka om de skulle vara smutsiga.

Nike Kaishi - fungerar både för vardagslivet och lättare träning

Nike Kaishi består av en blandning av material. Den mjuka oversidan av skon är dels gjord av mesh, medan det extra stödet över mellandelen av foten är av följsam mocka. Detta gör att skon andas på ett mycket bra sätt. Sulan har hämtat teknik från Air Max Flow, och ger dig ett skönt stöd och bra stötdämpning. Nike Kaishi är också mycket lätt vilket gör den otroligt skön att gå i.

Skor

|

Sida 1 av 1

×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)

18 träffar
För att hålla reda på vilka skor du har i varukorgen, vilken storlek du valt mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×