LunarGlide 6 från Nike - skor som låter dig flyga fram

Visst vore det skönt att kunna känna dig lika lätt som om du var på månen när du springer? Det tyckte även människorna på Nike, och utformade därför LunarGlide-serien i början av 2000-talet. LunarGlide 6 är skor med mycket stöd och stötdämpning, speciellt utformade för dig som behöver mer stabilitet när du springer och för att må bra i kroppen även efter löprundan. Med LunarGlide 6 utvecklade Nike konceptet ännu mera, med en lättare sula än föregångarna, samt med förbättrat Dynamic Support-stöd och en mjukare överdel, för att ge dig större frihet.

Studsa fram som på månen med LunarGlide 6

I början av 2000-talet fick två designers på Nike idén att det vore bra med en sko som gav så mycket studs att det kändes som om du hoppade runt på månen när du springer. Med LunarGlide 6 har de tagit den utvecklingen till en helt ny nivå, och det är en mycket stabil och skön sko att springa i, speciellt utformad för dig som behöver mer stöd, kanske för att du pronerar inåt när du springer.

Läs alltid skötselråden för dina LunarGlide 6

Som med alla skor från Nike är det viktigt att du läser skötselråden samt kollar vad för material dina Nike LunarGlide 6 är gjorda av, då det kan variera mellan de olika skorna. Vill du rengöra dina skor efter en riktigt härlig löprunda i skogen rekommenderar Nike att du torkar av dem med en trasa doppad i en lösning av vatten och lite tvättmedel, för att sedan torka av dem en gång till med bara vatten. Låt därefter skorna lufttorka då håller skorna länge. Obs, lägg dem inte i torktumlare eller liknande, då kan de påverkas negativt!

Stöd och stötdämpning för löpare som vill vara fria med LunarGlide 6

Det som är hela poängen med LunarGlide 6 är att ge dig som löpare så mycket stöd och stötdämpning som det bara går utan att tumma på frihetskänslan i löpningen. LunarGlide har utvecklats med varje modell som kommit ut, och med LunarGlide 6 har Nike verkligen tagit skorna till en ny nivå. Skummet som ligger i sulan, LunarLon, är lättare än någonsin, och skorna är utvecklade i samarbete med löpare som har fått delge sina insikter om vad de behöver när de springer. Viktigt att tänka på, speciellt för dig med lite bredare fötter, är att Nike gör relativt små storlekar, och om du är van vid att pendla mellan två storlekar kan det vara bra att gå upp till den större den här gången.

Skor

|

Sida 1 av 1

×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)

Välj storlek för att visa skor som passar dig!

För att hålla reda på vilka skor du har i varukorgen, vilken storlek du valt mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×