Skor

2 träffar

Nike LunarGlide 7 - stabila skor för full frihet för alla löpare

Idén med LunarGlide från Nikes sida har alltid varit att erbjuda en stabil och stötdämpande sko med en enorm frihetskänsla, och med LunarGlide 7 har de verkligen revolutionerat serien. Det här är verkligen rätt skor för dig som behöver hjälp i form av stöd mot överpronation, alltså att du lägger mer vikt på insidan av fotsulan när du springer. Med Lunar-serierna har Nike även tagit sina skor in i framtiden och kompletterat Air-teknologin med LunarLon, ett otroligt lätt skum som svarar vid minsta stöt. Lägg sedan till en överdel av Flyknitmaterial som tillåter fötterna att andas maximalt, samt en snygg design, och du har Nike LunarGlide 7.

Skor med en känsla av att gå på månen - LunarGlide 7

Det började med en idé om att löpare skulle få känna sig som om de var lika lätta som astronauter på månen. Där föddes fröet till Nike LunarGlide, och under början av 2000-talet experimenterade man på Nike fram ett nytt material till sulan, LunarLon. Det är ett extremt lätt skum som fungerar både stötdämpande och svarande så att du får en studsande känsla i steget. Sedan introduceringen av LunarGlide-serien fortsatte Nike att utvecklamodellen med Flyknit-Teknik som ger foten ett stöd även ovanifrån samtidigt som det är otroligt mjukt och följsamt, och där har vi kommit fram till LunarGlide 7, där Flyknit och Flywire lades in i designen.

Ta hand om dina Nike LunarGlide 7.

Dina Nike LunarGlide 7 mår bäst och håller längst om du tar hand om dem. Kolla alltid upp vad för material dina skor är gjorda av, och läs skötselråden för information om hur du rengör dina skor efter en tuff runda i skogen, eller om du råkade stöta på lervälling. Det tunna men tåliga Flyknit-tyget är gjort för att leda bort lukt och svett utan problem. Skulle dina skor ändå börja avge oönskad doft kan du låta dem lufttorka utomhus när vädret tillåter.

LunarGlide 7 - skor för en bra löpsäsong

LunarGlide 7 från Nike är en otroligt lätt löparsko som ger mycket stöd, en mjuk men åtsmitande passform och ett skönt mjukt stöd för fotsulan. Detta för att du ska få en flygande löprunda varenda gång. Flyknit och Flymesh ger ett starkt stöd för sidorna och översidan av foten, samtidigt som det är ett mjukt och följsamt material med mycket ventilation. Egenskaper som ger dig alla förutsättningar för en lyckad löpsäsong.

Relaterat till "nike lunarglide 7"
Sida 1 av 1

2 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK