Skor

29 träffar

Nike Pegasus - skor som lever upp till förväntningarna

Det sätter höga krav på ett par skor när de har samma namn som den grekiska mytologins bevingade häst. Egentligen vill du ju alltid kunna känna dig som om du flyger fram i dina löparskor, men här blir ju förväntningarna ännu högre. Tur då att Nike Pegasus lever upp till dem. I över trettio år har de funnits på marknaden, något som inte skulle skett om de inte levt upp till kraven.

Löparskor som alla har råd med - Nike Pegasus

Den ursprungliga idén med Nike Pegasus när de kom ut 1983 var att skapa en löparsko som hade hög kvalitet och prestanda, men som samtidigt var så prisvärd att de allra flesta skulle ha råd med den. Det var uppenbarligen ett koncept som fungerade, och det har kommit ut åtskilliga versioner av Nike Pegasus sedan dess. Idag har Nike Pegasus över trettio år på marknaden, och det är väl bevis nog på att idén fungerade.

Skötsel och tips för dina Nike Pegasus

Ta hand om dina Pegasus genom att låta dem lufttorka efter varje löprunda. Detta både för att und-vika lukt och för att hålla dem fräscha. Beroende på smutsighetsgrad och vad för smuts det är på skorna kan du antingen låta dem torka för att sedan borsta bort smutsen med till exempel en tand-borste eller en mjuk skoborste, eller så blandar du lite diskmedel med vatten och torkar bort smut-sen med en fuktad trasa. Tvätta aldrig dina Nike Pegasus i tvättmaskin, då det kan påverka skorna negativt.

Nike Pegasus - skor för varje löpare

Ett par Nike Pegasus är designade för att ge dig stöd, passform och explosivitet under löpning-en, och de är utformade både för korta och långa distanser. Den höga stötdämpningen i sultaner är mycket lätt viktmässigt, dels på grund av materialet, och dels på grund av den av Nike patenterade -teknologin med en luftbubbla i sulan. Utöver det är skornas material anpassat för att kännas som ett andra skinn på din fot, för maximalt grepp på underlaget. Det mjuka mesh-lagret låter dina skor andas under löpturen och håller dina skor mjuka och svala även när du trycker på rejält. Allt för att du enbart ska behöva fokusera på det som är roligt, själva löpningen!

Relaterat till "nike pegasus"
Sida 1 av 1

29 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK