Skor

44 träffar

Nike Roshe - trendiga skor för dig

Ett par vita Nike Roshe är väl höjden av trendighet idag och passar perfekt varma sommarkvällar tillsammans med ett par ljusa jeans och solblekt hår. Användare världen över rapporterar om en väldigt lätt sko som du knappt märker att du har på dig på grund av just lättheten, men också materialet i överdelen av skon, som låter dina fötter andas maximalt. Den enkla och samtidigt väl uttänkta designen gör att Nike Roshe funkar i nästan alla lägen, eftersom den är lätt att kombinera med olika kläder och stilar.

Zen som inspiration för Nike Roshe

När Dylan Raasch fick i uppdrag att designa nya sneakers för Nike var kraven att de skulle vara snygga sneakers som inte kostade skjortan. Herr Raasch, som själv lever ett väldigt enkelt och harmoniskt liv tog inspiration av Zen-meditation, och insåg att den bästa lösningen var att göra en enkel och ren sko som skulle fungera som kombination mellan olika stilar. Så föddes Nike Roshe Run, som senare bytte namn till Roshe One. Man riktigt ser hur Raasch har tänkt när det gäller designen. I Zen handlar det mycket om att rensa bort det som är oviktigt, och precis det har han gjort här. Kvar blir en stilren och prisvärd sneaker.

Skötselråd och information om Nike Roshe

Sedan lanseringen 2013 har Nike Roshe kommit i olika material och färger som vita, svarta samt mångfärgade, och nu nyligen även i Flyknit-material. Flyknit-materialet är Nikes nya innovation som verkligen låter dina fötter andas optimalt, och smiter åt som en strumpa runt foten. Kontrollera alltid vad för material din sko är gjord av, så du vet hur du ska ta hand om dem på bästa sätt. På så vis håller de bättre och du kan njuta av dina snygga Roshe länge! Generellt kan man dock säga om Nikes skor att de inte bör tvättas i maskin, då det kan påverka materialen negativt.

Nike Roshe - oavsett vilken färg du väljer är de trendiga!

På grund av kombinationen av de sköna och mjuka materialen i överdel och sula, samt den enkla och rena designen funkar dessa sneakers i princip överallt. Använd dina Nike Roshe med eller utan strumpor, klä upp dem eller klä ner dem, gå ut på promenad i dem eller ge dig ut på dansgolvet! Oavsett hur du använder dem kommer de vara moderiktiga och stilrena följeslagare som visar på stilkänsla och medvetenhet.

Relaterat till "nike roshe"
Sida 1 av 1

44 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK