Skor

26 träffar

Nike Roshe One - skor som är inspirerade av en Zen-trädgård

Människor världen över har tilltalats av den otroligt enkla och rena designen i Nikes Roshe One. Hela skon andas inspiration av ett lugnt sinne som eftersträvar enkelhet. Den våfflade sulan är tänkt att se ut som stenarna i en Zen-trädgård, innersulan ska likna grusgången i samma trädgård. Utöver det ska skon symbolisera lekfullhet och allvar i en perfekt kombination, något som uppenbarligen har fungerat. Nike Roshe One har nämligen blivit en storsäljare för Nike världen över.

Enkel och stilren - Nike Roshe One

Inspirationen till Nike Roshe One fick dess skapare Dylan Raash från meditation och Zen. Tanken var att skapa en sko som ser enkel, ren och stilren ut, men som ger bäraren en precis lika bekväm känsla som andra Nike-skor. Till råga på allt skulle skon vara prisvärd och tilltala den stora massan. Så fick det också bli, och 2013, som den unga, coola lillebrodern till Nikes tidigare modeller kom Roshe One, och blev en omedelbar succé. Idag kommer Roshe One i olika färgkombinationer och olika material, allt för att ge dig en så personlig sko som möjligt.

Skötselråd och info om Nike Roshe One

Idag finns även Nike Roshe One att tillgå med Nikes nya revolutionerande överdelsmaterial, ”Flyknit”, som formar sig som en strumpa runt din fot. Det ger en skön passform utan något som skaver, perfekt om du ofta får skoskav vid till exempel tår och knölar! Ta hand om dina Roshe One genom att rengöra dem från smuts, gärna så snabbt som möjligt efter att de blivit nedsmutsade. Beroende på hur ingrodd smutsen är kan du antingen borsta med en mjuk skoborste eller torka rent med en lätt fuktad trasa, och eventuellt genom att använda lite tvättmedel.

Roshe One - skor som funkar till allt

Nike Roshe One kommer i en uppsjö av färger och material, och vi på Footway har en mängd modeller som du kan att välja mellan. Alltifrån en enkel svart Roshe One till den nyare högteknologiska Flyknit-Modellen i coola färger! Med just Roshe One kan du också kosta på dig att testa olika snygga färger, eftersom skon i sig är så enkel och stilren. Det blir då den perfekta trendskon, att kombinera med både jeans och klänning. Nike Roshe One är otroligt lätta och andas bra, vilket ger dig en skön sko som du kan använda i alla lägen, oavsett om du är på promenad eller är ute på stan.

Relaterat till "nike roshe one"
Sida 1 av 1

26 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK