Noodles, Skor

4 träffar

Noodles skor för en färgglad vardag

Med Noodles skor får du en härlig färgklick i din vardag, samtidigt som du kan vara bekväm! Välj mellan olika färgställningar, modeller och stilar för att hitta de par skor som passar just dig.

Noodles skor – från norska bröder till dina fötter

Noodles skor grundades av två norska bröder, med ambitionen att skapa smakfulla skor till rimliga priser. Många av skorna är färgglada, med färger som är lätta att matcha med andra kulörer. Låt dina fötter njuta av sköna och snygga skor från Noodles!

Härligt avslappnad stil med Noodles skor

Noodles skor är tillverkade i kvalitetsmaterial som läder, gummi och canvas. Det gör att de med rätt skötsel håller länge. Beroende på vilken typ av skor du föredrar, finns ett flertal olika modeller att välja mellan, men en av de populäraste är Noodles sneakers. Precis som andra modeller från Noodles finns Noodles sneakers i flera olika pigga färger som livar upp din vardag, men samtidigt går att matcha med garderobens alla kläder.

Shoppa Noodles skor online

Hos oss på Footway kan du shoppa både dam- och herrskor från Noodles. När du handlar på Footway får du snabbt hem dina varor med fri frakt. Fri retur och öppet köp i 180 dagar ingår alltid!

FÅ KVAR
Jet Low
FÅ KVAR
Jet Low
FÅ KVAR
Nyheter
FÅ KVAR
Jet Low
FÅ KVAR
Jet Low
FÅ KVAR
Fyndhyllan
Sida 1 av 1

4 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK