Northwave Skor Online

1 träffar

Förbättra din prestation med Northwave skor

Northwave är ett känt märke för cykling och snowboard, med produkter som hjälper dig att förbättra din prestation. Hos oss på Footway kan du shoppa snygga och bekväma cykelskor från Northwave som får dig att känna dig lika bekväm som om det vore Northwave sneakers du bar.

Bättre cykling med Northwave skor

Att investera i ett par cykelskor är väl värt för dig som cyklar mycket, oavsett om det är på en spinningcykel eller en racercykel. Den hårda sulan under skon ger dig mer kraft att trycka ner i pedalen, men de kan också med klossar fästas i pedalen vilket gör det enklare att trampa.

Olika modeller av cykelskor

Beroende på vilken typ av cykling du ägnar dig åt finns olika modeller på cykelskor från Northwave skor. Racingskor har den allra hårdaste sulan, vilket gör dem svåra att gå i, medan MTB-skor och spinningskor, har en något mjukare sula vilket gör att det också går att gå kortare sträckor i dem.

Shoppa Northwave skor online

Shoppa Northwave skor online och förbättra din prestation på cykeln. Efter att du beställt dina nya skor hos oss kommer de snabbt hem till dig, där du kan testa dem i lugn och ro. Njut av våra snabba leveranser, fria frakt, generöst öppet köp i 180 dagar och fria returer.

Sida 1 av 1

1 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK