Skor

55 träffar

Novita – italiensk kvalitet

Novita är ett utan tvekan ett populärt varumärke som står för elegans, stil och kvalitet. Novita skor tillverkas av gediget läder och med utsökta detaljer. När du vill ha ett par boots, klackskor, seglarskor eller stövlar i en tidlös anda, är det från Novita du hittar dem. Med en otrolig förmåga att skapa trendiga och samtidigt klassiska skomodeller har Novita lyckats bli omtyckta både bland herr och dam. Varumärket, som tillhör det stora företaget Scorett, grundades redan 1988 och har sedan dess släppt otaliga kollektioner med läckra skor.

Gedigna material i en fantastisk design

Något som kännetecknar skor från Novita är att alla modeller tillverkas i äkta italienskt läder. Italienarna har länge varit kända för sin designkännedom, särskilt när det kommer till skinn- och läderskor och Novita är inget undantag. Varje par skor från Novita är unika, strukturen i lädret skiljer sig och skapar en vacker karaktär. Med tiden åldras dina nya skor och blir vackrare. Passform och materialegenskaper är alltid på topp, oavsett om du väljer ett par lågskor eller klackar.

Stilrent, snyggt och klassiskt

Ibland är det skönt att beställa ett par stilrena och klassiska skor som fungerar till allt. Detta hittar du hos oss. Vi har samlat ett varierat utbud av vackra skor från Novita. Du kan välja bland olika färger och skor med vackra detaljer. Förutom blankt skinn är Novita mästare på att skapa vackra skor i mocka, kolla in de snygga seglarskorna till exempel. En stor fördel med Novita skor är att du enkelt kan bära dem till det mesta – oavsett tillfälle. Matcha dina skor till ett par stiliga chinos och en vit skjorta eller testa med ett par jeans och en vanlig t-shirt.

Novita på Footway

Beställ dina nya Novita skor på ett enkelt och smidigt sätt online hos oss på Footway. Att handla på nätet är smidigt och tryggt, dessutom erbjuder vi alltid fri frakt på dina beställningar. Skulle skorna inte sitta perfekt eller kännas bra? Ingen fara. Du kan enkelt returnera dina skor till oss för du har alltid 180 dagars öppet köp. Har du funderingar eller frågor om dina nya Novita skor? Kanske hur storlekarna är eller om sulan har bra stötdämpning? Hör gärna av dig till vår kundsupport så kan vi garanterat hjälpa dig. Du når oss på mejl och telefon, eller så kollar du in våra vanligaste frågor och svar. Välkommen till Footway – en värld full av skor! 

Parma Black
FÅ KVAR
Rom Black
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Parma Green
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Winona
REA
Xenia
REA
Guy
REA
Yugo
REA
Guy
REA
Willow
REA
Xavier
REA
Adela
REA
Yugo
REA
Janet
REA
Sida 1 av 1

55 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK