Ocra Skor Online

0 träffar

Härliga barnskor från Ocra skor

Om du vill köpa miljövänliga och snygga barnskor, är Ocra skor det perfekta märket för dig. Ocra skor är ett italienskt märke med barnskor för både pojkar och flickor.

Miljövänlig filosofi med Ocra skor

Ocra kommer från Italien och har också sin produktion i landet. Skor från Ocra skor är gjorda med hänsyn till miljön och märket har ”back to nature” som motto och en ambition om att tillverka skor utan att inverka negativt på naturen eller miljön. Det gör att du med gott samvete kan shoppa vackra och miljövänliga Ocra skor till dina barn.

Ocra skor – modeller och material

Ocra skor finns i flera olika modeller, luftigare lågskor till våren och sommaren och ordentligare kängor och boots för höst och vinter. Om du sköter om skorna och både impregnerar och återfuktar dess läder, håller de längre och kan ärvas till syskon och bekanta – ännu en insats för miljön!

Shoppa Ocra skor till dina barn online

Hos oss på Footway kan du shoppa miljövänliga och söta Ocra skor online. Vi erbjuder snabba leveranser, fri frakt och retur, samt öppet köp i 180 dagar. Beställ hem och testa ditt barns nya favoritskor i lugn och ro!

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK