Onitsuka Tiger Skor Online

0 träffar

Trendigt och bekvämt med Onitsuka Tiger skor

Onitsuka Tiger är ett trendigt skomärke med sneakers i härliga färgglada modeller som passar ung som gammal. Skorna, med gummisula och utsida i textil och syntetiskt skinn, är exklusiva och är perfekta för dig som inte vill ha likadana skor som alla andra.

Onitsuka Tiger – skor och koncept

Onitsuka Tiger skor grundades 1949 i Japan av Kihachiro Onitsuka, som kände en passion inför välmående snarare än affärer. Han ville motivera unga japaner som efter kriget hade dålig självkänsla, att må bättre och bli hälsosamma! Även idag finns grunden kvar och Onitsuka Tiger skor kombinerar sitt atletiska arv med en modern känsla och trendiga skor.

Modeller och färger på skor från Onitsuka Tiger

Onitsuka Tiger skor karaktäriseras av sina färger och avslappnade stil som passar ung som gammal. Märket har olika modeller och färgsättningar att välja mellan beroende på dina preferenser, men oavsett vad du väljer - får du en sko som livar upp vardagen. Använd vårdande produkter för längre hållbarhet.

Shoppa Onitsuka Tiger skor online

Hos oss på Footway kan du shoppa skor från Onitsuka Tiger i olika färger och modeller. När du handlar hos oss får du 180 dagars öppet köp, snabba leveranser och fri frakt och retur.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×