Panama Jack, Skor

37 träffar

Panama Jack skor – handtillverkad kvalitet

Panama Jack är ett spanskt märke av hög kvalitet med skor för både honom och henne – sommar och vinter. I vårt sortiment här på Footway hitta du Panama Jack skor för alla tillfällen!

Spanskt hantverk med Panama Jack skor

Panama Jack grundades 1989, då det första paret tillverkades för hand i Spanien. Än idag tillverkas märkets skor för hand, något som ger skor av extra fin kvalitet. Utöver att värna om hantverket, arbetar Panama Jack för en miljövänlig produktion och stödjer både miljö- och kulturprojekt i världen.

Styla dina Panama Jack skor

Panama Jack har flera skomodeller och till en av de mer populära hör Panama Jack boots. Bootsen är perfekta när det är kallare väder ute och du varken vill frysa eller ge avkall på din stil. För varmare säsonger finns såväl lågskor som sandaler att välja mellan. Det breda utbudet av olika modeller gör att du kan hitta ett par favoriter för varje säsong.

Shoppa Panama Jack skor online

Shoppa dina Panama Jack skor online hos oss på Footway. Vi erbjuder snabba leveranser, fri frakt och retur samt öppet köp i 180 dagar. Det gör att du i lugn och ro kan testa dina skor hemma.

Inlägg om Panama Jack
I
ingmi@live.se -
C
Chabout -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

37 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK