Skor

29 träffar

Papillio skor är fötternas vän

Papillio skor tillverkar sköna sandaler i härliga färger för alla fötter. Sandalerna är bekväma nog att bära under en lång arbetsdag och materialet är valt med tanke på miljön.

Historia och vikten av komfort

Tillverkarna och ägarna bakom Papillio sko är det tyska uppskattade storföretaget Birkenstock. I Papillios sortiment finns sköna och färgglada tofflor, som förenar Birkenstocks funktion och Papillios tankar om utseende. Tofflorna använder Birkenstocks bekväma sulor men designas av Papillios egna team, som inte är rädda att erbjuda kunderna röda, blåa eller blommiga varianter. Historien om Birkenstock går tillbaka ändå till 1770- talet då Johann Adam Birkenstock övertog ett skomakeri. Drygt hundra år senare hade hans släkting Konrad tagit över företaget och hans drivande idé var att foten skulle röra sig på rätt sätt i skorna. Tanken om känslan och komfort har fortsatt vara en bärande beståndsdel i företaget. Än idag fortsätter de att utveckla sina produkter för att kroppen ska avlastas och fötterna få bästa tänkbara komfort.

Varianter av Papillio skor

Papillio är formgivna enligt de senaste modetrenderna och designen hämtar inspiration från catwalken när en ny kollektion ska skapas. Sandalen Arizona passar utmärkt på jobbet om du har ett aktivt arbete där du går mycket och behöver ett par bekväma skor som avlastar kroppen under hela dagen. Papillio Alicia och Alyssa är ett par modeller som med fördel kan bäras både till byxa och kjol. Sulan av kork är förstärkt av jutevävsblandning. Papillio Allegra är liksom sina släktingar otroligt skön och har en feminin framtoning. Den upplevs som en smal och nätt variant med sina tre remmar som går att justera efter behov. Välj en svart eller brun modell som med lätthet kombineras med alla kläder i din garderob. Eller köp ett par silvriga eller de djärvt zebramönstrade.

Material och miljömedvetenhet

Strävan efter komfort gör Papillio skor unika. Fotbädden är tillverkad av kork och själva slitytan är gjort av etylvinylacetat, EVA, för att vara slitstarkt och lätt. För företaget är det viktigt att tänka på vår miljö och i framställningen försöker Birkenstock och Papillio använda så naturliga råvaror som möjligt. Kork kommer från korkekens bark och gör att skorna håller sig fräscha längre samt att underlaget inte blir för mjukt. Det är ett hållbart material som bidrar till att öka dina sandalers livslängd. Kork är ett mycket vattentåligt material som när det behandlas rätt vid tillverkningsprocessen näst intill är ogenomträngligt för väta.

Papillio skor online på Footway

Skaffa ett par bekväma och sköna tofflor till arbetet eller som en del av sommaren oumbärliga ""måste-ha-garderob"". På Footway har vi bra service vilket betyder snabba leveranser för att du ska få hem produkterna så fort som möjligt. Vi erbjuder dig alltid fri frakt och fri retur på ditt köp. Du har dessutom 180 dagars öppet köp om skorna inte skulle passa.

FÅ KVAR
Tennis Navy
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

29 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK