Parisienne Skor Online

2 träffar

Parisienne skor är av tidlös kvalité

Italienska Parisienne skor tummar inte på hantverket och varje detalj är noga avvägd och genomförd. Enkelt formspråk där kvalité spelar huvudrollen. Materialval som skinn och läder gör att skorna håller länge.

Märkets ursprung och mål

Namnet till trots är Parisienne skor ett italienskt kvalitetsmärke som funnits sedan 1968. Företagets designers skapar skor som är klassiska, moderna, feminina och sofistikerade. De vet att tycke och smak är olika och högst individuellt, men vill att alla ska ha rätt till snygga och bra skor. Därför har de valt att erbjuda ett brett sortiment. Skorna ska vara bekväma att gå i samtidigt som de speglar din personlighet och framhäver din stil. Företaget sätter ett värde i hantverket och vill vara med i hela produktionsledet. Skorna är till 100% tillverkade i Italien. Formspråket tilltalar särskilt den tyska och skandinaviska marknaden som uppskattar skorna för dess enkla utformning och raka linjer.

Parisienne skor med utvalda detaljer

Skorna och stövlarna är gjorda i de finaste läder. Skinnen är levande produkter som låter sig formas efter foten och skorna blir bara mer bekväma att bära med tiden. Märkets stil följer trenderna och i senare kollektioner har vi kunnat se att inspirationen till Parisienne stövlar har hämtats från cowboys och den amerikanska södern med nitar, remmar och den typiska stjärnan som detalj. Kanske är märket mest känt och uppskattat för deras boots med en liten klack, en av varianterna på dessa är Parisienne Positano Cuoio. Skinnmaterial i både skor och sula låter fötterna andas och de är snygga både till byxor och kjol.

Vårda dina skor

Tänk så mycket skorna ska klara av varje dag. Inte minst de växlande vädret med regn, snö, slask och strålande sol sätter sina spår. Om du lägger ner lite skötsel har Parisienne skor utmärkta förutsättningar för att hålla betydligt längre än en säsong. Håll dina skor rena och blir de smutsiga av jord eller lera så torka av dem med en fuktig trasa. Läderskor kräver dessutom att bli insmorda för att inte torka ut. På vår blogg finns det senaste från skovärlden och här hittar du även husmorstips på enkel skovård, nyheter och hur du bäst tar hand om dina fötter.

Parisienne skor online på Footway

Hitta ett par snygga stövletter på Footway, som passar både på våren och hösten. Footway har snabba leveranser tack vare att våra varor finns i lager. Många gånger kan vi packa och skicka redan samma dag. Vi månar om våra kunder och vill göra din beställning enkel, därför har vi fri frakt och fri retur om skorna av någon anledning inte skulle passa.

Sida 1 av 1

2 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×