Pataugas skor – trendiga vardagsskor

Pataugas är ett franskt märke som tillverkar skor för både kvinnor och män i en snygg och avslappnad stil. Samtliga skor från Pataugas är designade för att i samma sko ge dig en perfekt kombination av komfort och stil. Hitta ditt nya favoritpar av Pataugas skor på Footway redan idag!

Sköna skomodeller från Pataugas

Pataugas skor är sköna och tillverkade i bekväma modeller som du kan ha både på fritiden och på jobbet. Till en av de mest populära varianterna hör Pataugas sneakers, vilka finns i modeller både för honom och henne och givetvis i härliga färger.

Styla din outfit med Pataugas skor

Pataugas skor har alla spännande och väl genomarbetade detaljer, vilka bidrar till skornas snygga utformning och unika utseende. Välj skor från Pataugas i din favorit färg och låt dem bli en viktig del av din outfit! Välj vårdande produkter för längre livslängd på skorna.

Shoppa dina Pataugas skor onlineNär du behöver sneakers eller andra skomodeller från Pataugas kan du enkelt shoppa dem online hos oss på Footway. Vi erbjuder snabba leveranser, fri frakt och retur, samt öppet köp i 180 dagar! Välkommen med din beställning redan idag.

Pataugas skor online

|

Sida 1 av 1

Få kvar
PKRI2297
Få kvar
792707
Få kvar
Rock-H
Få kvar
Raid-H
Få kvar
Abers-T
Få kvar
Abers-T
Få kvar
Arid-T
Få kvar
Raid-T
Få kvar
Baling
Få kvar
Jungle
Få kvar
Sky-Star
Få kvar
PWBT2228
Få kvar
PWBT1231
Få kvar
PKJU1366
Få kvar
PKRI2294
Få kvar
PKRI1295
Få kvar
892827
Få kvar
792707
Få kvar
512786
×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
Rensa allt

53 träffar
För att hålla reda på vilka skor du har i varukorgen, vilken storlek du valt mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×