Skor

45 träffar

Marstrand – skor med inspiration från skärgården

Marstrand, en av våra mest uppskattade skärgårdsöar, har satt namn till denna skotillverkare vars inspiration kommer från havet. De saltstänkta vindarna sätter sin karaktär till hela designarbetet, från seglarskor, kängor till sandaler. Marstrand skor har är en del av PAX Scandinavia, vars 80-åriga erfarenhet av skor vilket sätter ribban högt när det kommer till kvalitet. Företagets skickliga designers och produktutvecklare arbetar under samma tak i Marstrands egna fabrik utanför Örebro. Tillverkningen sker utav anrika, utvalda skomakare från platser som Portugal och övriga Europa. Man hittar Marstrands skor hos mängder av lokala återförsäljare runt om i landet, både i skobutiker och på internet. Att investera i ett par skor från Marstrand är att bjuda in ett stycke svenskt, traditionellt hantverk i sitt hem. Känn de varma klipphällarna under fötterna, njut av den friska luften från skärgården och hör vågornas kluckande – oavsett var du är.

Seglarskor, kängor och sandaler

Marstrand är mest kända för sina klassiska seglarskor. Tillverkade efter klassisk skotradition är dessa skor både bekväma, hållbara och snygga. Självklart är materialen fria från gifter och föroreningar. När vintern kommer byter man gärna seglarskorna till ett par rejäla kängor från Marstrand. Kängorna är praktiska och bekväma, utformade utifrån ett stilrent, skandinaviskt desginspråk. Naturnära material som rågummi, mocka och läder används vid tillverkningen av samtliga skor. För vardagarna på kontoret erbjuds även klassiska lågskor av mer informell karaktär, perfekt till chinos eller ett par mörka jeans. När man kommer hem från jobbet är det skönt att vila fötterna i Marstrands sandaler, vars fotriktiga, högkvalitativa konstruktion kommer hålla i evigheter.

Hållbarhet, etik och miljö

Som en svensk tillverkare är det självklar för Marstrand att agera som en förebild inom miljövänlig produktion. Man värdesätter höga ansträngningar för hållbar tillverkning. Allt från tillverkningsprocesser till transporter granskas noga för att minimera effekten på vårt klimat. Detta gör inte bara skorna sköna för fötterna, de får även miljön att må bra. Allt annat vore uteslutet från en skotillverkare som hämtar inspiration från vår härliga natur.

Smarta skor för daglig användning

Marstrands skor är inte bara utmärkta för bryggsegling, de är gjorda för faktisk användning i utmanande förhållanden. Välj ett par skor med den sula som passar dig bäst, från en diskret tunn sula till rejäla gummisulor med maximerat grepp. Innersulan går alltid att avlägsna om man föredrar egen innersula, eller för tvätt. Skor från Marstrand är helt enkelt både praktiska, snygga och hållbara.

FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Vanzo
FÅ KVAR
Venga
FÅ KVAR
Beso T8
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

45 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK