Skor

19 träffar

Vackra fötter med Pring skor

Pring är ett franskt märke som tillverkar läckra damskor för en snyggare vardag och fest. Pring skor karaktäriseras av relativt enkla modeller som pumps och boots med spännande utformning och läckra detaljer.

Pring skor – bakgrund och stil

Pring öppnade sin allra första butik 2007 i det trendiga området Marais i Paris. Sedan dess har märket utvecklats och finns idag representerat hos olika återförsäljare, som hos oss på Footway. Alla Pring skor tillverkas av duktiga hantverkare i fina material som läder och tillverkningen sker i märkets egen ateljé i Thailand.

Klä upp och ner din outfit med Pring skor

När du väljer skor kan du göra det för att antingen klä upp eller ner en outfit. Ett par läckra Pring skor kan göra dina vardagskläder roligare, medan de till en festblåsa kan ge en mer avslappnad och skön känsla. För längre hållbarhet rekommenderas att du använder ändamålsenliga skovårdsprodukter.

Shoppa Pring skor online

Hos oss på Footway kan du enkelt och smidigt shoppa ditt nya par Pring skor. När du handlar hos oss behöver du inte vänta länge på dina nya skor. Vi ger dig alltid snabba leveranser helt utan att ta betalt för frakten och 180 dagars köp ingår alltid. Om du behöver byta, ja då bjuder vi på returen.

Nyheter
Vanzo
FÅ KVAR
Venga
FÅ KVAR
Beso T8
FÅ KVAR
Fyndhyllan
Sida 1 av 1

19 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK