Patrick Skor Online

0 träffar

Patrick skor – sportig stil från Belgien

Patrick är ett belgiskt sportmärke som sedan grundandet 1892 har varit omtyckt av både kända idrottare och andra kundkretsar. Till klassiska Patrickfärger hör svart och brunt, vilket gör att märkets skor är lätta att matcha till de flesta typer av kläder och tillfällen.

Patrick skor för vardag och sport

Inriktningen mot sport fanns med från början, men idag tillverkar Patrick också vardagsskor, något som uppskattats av många världen över. Patrick sneakers som hör till en av de mer populära modellerna, är bekväma skor för kortare promenader, arbete och fritid.

Moderna skor med klassisk touch

Sneakers och andra skor från Patrick är alla moderna i sin utformning och passform, men klassiska i materialval och kvalitet. De flesta av märkets skor har en gummisula och yttermaterial av mocka och läder. Det gör att du dels får bekväma skor, men också skor som med rätt underhåll håller sig snygga i längden!

Shoppa Patrick skor och sneakers online

Shoppa ditt nästa par sneakers eller skor från Patrick online och njut av snabb leverans, fri frakt och retur samt öppet köp i 180 dagar. Fötterna mår sällan så bra som i ett par nya, fräscha kvalitetsskor - en känsla som syns på hela dig!

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×