Pax, Skor

264 träffar

Pax: Barndomsglädjen i ett par skor

Pax är märket som levererat söta små skor till söta små fötter i över 80 år. Du som har barn kommer att älska alla dessa utsökt designade skor som anpassats för att vara både sköna och roliga för de minsta i huset. Vare sig det handlar om skor, tofflor eller stövlar, så har Pax något som dina små kommer att älska. Det handlar om skor för alla sorters väder, som garanterar att barnets fötter är skyddade hela tiden och lekstunden blir en fröjd.

Skor för växande små människor

När det är dags att gå ut och leka i regnet, kan du hitta ett par söta Pax stövlar som din lilla kan hoppa och springa i hela dagen, utan att bli våt om fötterna eller få skavsår. Och när det handlar om att klä på sig för att gå till parken eller äta ute med mamma och pappa, finns det söta små sneakers i massor av roliga färger och modeller. Barn växer fort, och skorna som passade för lite sedan kanske redan känns för trånga eller obekväma på något sätt. Då kan du passa på att förnya ditt barns skogarderob, och låta hen få rum att uttrycka sina intressen genom att välja färg eller modell själv. Det kommer att bli roligt för er allihop om ni gör det tillsammans, och det är värt ansträngningen för att ditt barn ska må bra och kunna leka och springa utan förhinder.

Hela familjen kan glädjas åt Pax

Pax producerar inte bara skor för små barn. Produktionen har ökat på senare år, och nu kan hela familjen dra nytta av dessa snygga kvalitetsskor. Ett bra par skor kan du ha glädje av i många år, och det ska vara både roligt och skönt att ha dem på. Pax skolinjer för de stora i familjen är Sköna Marie - damskor, Biosandaler, Tellus, Marstrand - herrskor.

Pax online på Footway

Du kan hitta Pax skor för hela familjen här hos oss på Footway. Det finns svarta och vita, rosa och lila, blå, bruna och gröna, sneakers och stövlar, löparskor och sandaler för de små, och både vackra och sköna modeller för föräldrar eller vuxna barn. Gör det nya skoköpet till ett äventyr – sätt er ner tillsammans, titta, tyck och välj modeller. Såväl barn som vuxna ska få ha skor som de trivs i och kan glädjas åt. "

Inlägg om Pax
E
Eva-Lena -
S
Suzy -
Visa fler inlägg
Edda Purple
REA
Salt Pink 70
Salt White
REA
Minny Pink
REA
Gram Pink
REA
Inso Black
Gupp Black
FÅ KVAR
Salt Red
REA
Pika Gold
Pika Red
REA
Guss Pink
REA
Run Black
Inso Blue
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 5

264 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK