Peter Kaiser, Skor

1 träffar

Peter Kaiser förenar klassiskt med trender

Peter Kaiser skor är klassiska, trendiga och lyxiga på samma gång. Skornas spännande design är tilltalande och gör skorna till en självklar del av festgarderoben.

Historia och utveckling

Peter Kaiser skor grundades 1838 i Tyskland av mannen med samma namn. Skorna är idag välkända för sin goda kvalité och trendmedvetenhet, skaparna lyckas nämligen ta fram något nytt och utmärkande inför varje säsong. Oavsett om det är dina favoriter är pumpsen, bootsen eller ballerinaskorna är kollektionen stilfull, moderätt och skorna kan bäras till många olika tillfällen. Förutom skor har märket även väskor och accessoarer i utbudet som ständigt förnyas och utvecklas, utan att de för den sakens skull går ifrån sina särskilda kännetecknen. Idag har företaget siktet inställt på globalisering, kvalitet, modernitet och att urskilja sig från mängden. Inför varje ny årstid visar Peter Kaiser att de lyckas.

Peter Kaiser skor

Till stor del består sortimentet av Peter Kaiser pumps och Peter Kaiser ballerina i flera olika utföranden som passar till vardag såväl som till fest. Färgskalan är mycket svart, grått och beige med någon färgklick som exempelvis klackskorna Herdi. Denna modell är typisk för Peter Kaiser och visar på hur en klassisk design blandas med moderna detaljer. Förutom blå mocka finns skorna i mer modest svart, glänsande silver och i en paljettbeströdd variant. Med sommaren kommer ballerinaskorna. Dessa enkla skor som är lika snygga till klänning som till jeans har de senaste åren letat sig in i nära nog allas skosamling. Peter Kaiser satsar på klassiska varianter som ger en lite mer dressad look i sommar.

Utseende och material

Peter Kaiser skor använder sig av det mångfasetterade materialet skinn och de är inte rädda för att testa nya vägar med olika färgkombinationer. Årets ballerinaskor har hämtat inspiration från chica fransyskor och klassiska England och levereras med både innersula och yttermaterial i skinn. Det är ett levande material och under våren då vädret kan vara väldigt varierande gäller det att ta extra väl hand om dina nyinköpta skor. Se till att torka av dem med en våt trasa om de skulle bli smutsiga, smörj gärna in dem med puts eller polish för att behålla glansen. På vår hemsida finns många bra husmorsknep på hur skorna hålls fräscha och snygga på ett enkelt sätt.

Peter Kaiser skor online på Footway

Surfa runt bland våra Peter Kaiser skor och kolla om du hittar något som passar dig. Du får alltid fri frakt, fri retur och 180-dagars öppet köp.

Incila
3 FÖR 2
Sida 1 av 1

1 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK