Playboy skor - klassisk och trendigt

Playboy skor är klassiska men samtidigt trendiga skor som används av män men även kvinnor i alla åldrar. Kvalité, passform och design i både nya modeller och originalet som finns kvar i sortimentet än idag.

För alla välklädda

Det danska företaget Fabian Trading som är baserat i Köpenhamn har gedigna kunskaper i konsten att tillverka skor. I 50 år har två generationer av familjen Fabian producerat skor av hög kvalité och skapat sig ett gott rykte i branschen. Playboy skon tillverkades först i England 1936 och kallas originalet. Skorna spelade en stor roll i mode för män och speciellt under 60- och 70-talet var de omåttligt populära bland män som ville vara välklädda. Idag samarbetar Fabian med de bästa hantverkarna i Italien, Spanien och Portugal där skorna tillverkas i samma stil fast justerade och förbättrade för att passa dagens moderna liv.

Playboy skor för tidlöst mode

Playboy herrskor är tidlösa och har en lång historia bakom sig inom mode för män. De passar alla män som vill vara välklädda men ändå en avslappnad stil. Den klassiska Playboy skon kallas originalet eftersom den var den första i en rad av kvalitetsskor för män men även för att tillverkningsprincipen som används är den samma än idag. Det finns ett par för varje användningstillfälle vare sig det rör sig om affärsmöte, en tur på motorcykeln eller utflykten med segelbåten. Playboy damsko är speciellt designade för damerna men många väljer gärna ett par ur kollektionen för män då flera modeller är könsneutrala.

Kvalité, passform och långvariga förhållanden

Playboy skor produceras av skickliga hantverkare och det är ytterst sällan tillverkarna byts ut. Alla steg i tillverkningen kontrolleras noggrant och med stor erfarenhet av fötters former vet man hur en sko ska vara för att passa perfekt. Man har arbetat med alla typer av material och bara genom att röra vid lädret kan man avgöra dess kvalité. Långvariga förhållanden är företagets motto både vad gäller samarbetspartner och kunder. Om du är lycklig ägare till ett par Playboy skor i Mocka eller annat material bör du sköta om dem väl för att de ska hålla sig snygga längre tid. Håll dem rena, torka dem i rumstemperatur och använd avsedda impregneringsmedel till mocka.

Playboy skor online på Footway

Letar du efter Playboy skor på nätet har du hittat rätt. Hos Footway hittar du skor för hela familjen och för alla användningstillfällen. Du beställer tryggt och säkert hos oss då vi erbjuder hela 180 dagars öppet köp. Vi skickar dessutom snabbt och fraktfritt. Hos oss hittar det som gör det lite trevligare att handla på nätet - bra kundservice och stort sortiment.

Playboy

Playboy skor online

|

Sida 1 av 2

Få kvar
2671 Navy
Få kvar
Roger
Få kvar
4922 Black
Få kvar
4176 Brown
Få kvar
Roly
Få kvar
Model 4225
Få kvar
Trop 28-01
Få kvar
2624 21-06
Få kvar
Tanya
×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)
Rensa allt

66 träffar
För att hålla reda på vilka skor du har i varukorgen, vilken storlek du valt mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×