Pldm By Palladium Skor Online

1 träffar

PLDM by Palladium skor för dam och herr

PLDM by Palladium är ett välkänt märke för kvalitetsskor, med linjer för både dam och herr. Märkets skor har en lång historia, från flygplan till dagens modescen.

PLDM by Palladium historia och bakgrund

PLDM by Palladiums historia börjar redan på 1920-talet med tillverkning av hjul till flygplan. I och med att det behovet minskade använde man sitt material för att skapa skor istället. Dessa används under åren av militären, upptäckare och andra resenärer som behöver bra kvalitet och blir populära ute bland folket först under 90-talet, då människor inom grunge och rave upptäcker märkets boots.

PLDM by Palladium – skomodeller och styling

Idag är PLDM by Palladium skor populära världen över och speciellt PLDM by Palladium sneakers är eftertraktade. Den tuffa attityden som både boots och sneakers från PLDM by Palladium ger, gör att de kan användas för att tuffa till vilken outfit som helst.

Shoppa PLDM by Palladium skor online

Shoppa ditt nästa par PLDM by Palladium skor online hos oss på Footway. Vi erbjuder snabba leveranser, fri frakt och retur samt öppet köp i 180 dagar. Beställ idag och testa snart dina nya skor framför spegeln hemma!

Inlägg om PLDM by Palladium
P
Paola -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

1 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK