Hållbart skomode med Po-Zu skor

Po-Zu är ett brittiskt märke som sedan 2006 har funnits på marknaden. Till en början tillverkade man endast tofflor, men idag finns alla typer av skor i märkets sortiment. Till en av Po-Zus hjärtefrågor hör miljön och något man i sin skotillverkning också arbetar aktivt för, är med hållbara skinnskor men också vegan- och vegetarianskor är en del av märket.

Po-zu – skor och filosofi

Po-Zu är ett uttryck som kommer från japanskan och kan översättas till paus. Uttrycket är en stor del av märkets filosofi och med Po-Zu skor får dina fötter en paus från konventionella skor, men också naturen skyddas i och med en miljövänlig produktion.

Po-Zu skor i olika modeller

När du shoppar skor från Po-Zu gör du både dina fötter och miljön en tjänst, men det betyder inte att du måste göra avkall på stil. Po-Zu har ett flertal olika skomodeller – där Po-Zu boots är en av de populäraste. Po-Zu skor och boots kan stylas med de flesta kläder och är perfekta som vardagsskor.

Shoppa Po-Zu skor online

Shoppa dina Po-Zu skor online hos oss på Footway. Vi erbjuder dig som kund snabba leveranser, fri frakt och fria returer samt öppet köp i 180 dagar! Hitta dina nya miljövänliga favoritskor idag.

Po-zu skor online

|

Sida 1 av 1

×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)

Välj storlek för att visa skor som passar dig!

För att hålla reda på vilka skor du har varukorgen, vilken storlek du valt att filtrera på mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×