Po-zu Skor Online

0 träffar

Hållbart skomode med Po-Zu skor

Po-Zu är ett brittiskt märke som sedan 2006 har funnits på marknaden. Till en början tillverkade man endast tofflor, men idag finns alla typer av skor i märkets sortiment. Till en av Po-Zus hjärtefrågor hör miljön och något man i sin skotillverkning också arbetar aktivt för, är med hållbara skinnskor men också vegan- och vegetarianskor är en del av märket.

Po-zu – skor och filosofi

Po-Zu är ett uttryck som kommer från japanskan och kan översättas till paus. Uttrycket är en stor del av märkets filosofi och med Po-Zu skor får dina fötter en paus från konventionella skor, men också naturen skyddas i och med en miljövänlig produktion.

Po-Zu skor i olika modeller

När du shoppar skor från Po-Zu gör du både dina fötter och miljön en tjänst, men det betyder inte att du måste göra avkall på stil. Po-Zu har ett flertal olika skomodeller – där Po-Zu boots är en av de populäraste. Po-Zu skor och boots kan stylas med de flesta kläder och är perfekta som vardagsskor.

Shoppa Po-Zu skor online

Shoppa dina Po-Zu skor online hos oss på Footway. Vi erbjuder dig som kund snabba leveranser, fri frakt och fria returer samt öppet köp i 180 dagar! Hitta dina nya miljövänliga favoritskor idag.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×